2 x 50 skål

Träffade i dag en barndomsvän som också fyllt femtio i år. Vi började med kaffe och tilltugg på en cafeteria. Efter det delade vi på en flaska mousserat. Man brukar kanske ta välkomstskålen först och kaffet med efterrätten sedan – men vi gjorde tvärtom 🙂

Och så här bor vi i småstaden 🙂
Nä, men är inte elskåpet – som annars var grått och fult – väldigt vackert i dag?

10 reaktioner på ”2 x 50 skål

 1. Hej bästa.
  Jag tänkte bara meddela att du har ett av de mest lästa inläggen topp 100 på svenska wordpress 🙂 Plats 35. Det ändras ganska ofta men det kan vara roligt att veta att man har ett inlägg som slår ut alla andra wordpressbloggar i Sverige 🙂 du ser topplistan här: http://botd.wordpress.com/top-posts/
  Det var inlägget: Bara 25 matcher kvar 🙂

  1. Oj oj oj! Tack för att du informerade mig om det här! Jag kanske ska börja titta på den där listan. När jag gjorde det i dag (söndag 23.9) var jag ju inte längre kvar där – tänkte ta en screenshot 🙂

   Men så kul att du hann se och skicka mig infot! Så glad jag blev!

   1. Och idag plats 73 av alla toppbloggar (lästa svenska) bra jobbat!
    Jag har alltid varit på den listan men uppenbarligen tappat många läsare *grr*

   2. Jag tror man måste skriva flitigt och läsa samt kommentera andras bloggar också – då får man fler besök.
    Men visst måste man väl skriva nåt intressant också 🙂
    Jag följer och gillar bland annat dig!

 2. Vin med bubblor är aldrig fel. Elskåpet var häftigt. hade du inte sagt att det är ett elskåp så hade jag nog inte sett det. Trevligt med lite färg på det gråa trista.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.