Min dag i bilder

Inspirerad av andra vardagsbloggare  tänkte jag i dag i korthet beskriva min dag. Ofta är det ju bara så att man glömmer fotografera, eller så tänker man på bloggfoton då näsblodet rinner…

Lite enahanda skulle mina frukostbilder säkert bli eftersom vardagsmorgnarna är rätt likadana. Tidningar, frukost och diverse andra bestyr, och precis alla av just dem – bestyren – vill ni nog inte se bilder av.

Men de här nejlikorna som Guuben har köpt har gett oss glädje många dagar.

Förmiddagen på jobbet gick åt till att kontakta tidningen Östra Nylands luciakandidater. De fick ett brev med information om när bilderna och intervjuerna kommer i tidningen. Vi planerar göra videoklipp för webben också. I morgon träffas vi alla första gången, då är det studiofotografering och kandidatkaffe på konditori.

Allt sker ändå inte via datorn och webben. Gamla hederliga blanketter ska fyllas i. Men de vi hade var verkligen gamla på riktigt så jag gjorde en som kanske inte andas 2012 vad kommer an på grafik och typografi, men som i alla fall har en färgklick.

En del av eftermiddagen gick åt till intervjun med en ny företagare i stan. Ett omväxlande jobb har jag – i dag lärde jag mig ”allt” om service för tunga trafikens fordon.

I kväll tillredde jag en enkel korvrätt. HK:s länkkorv, tomater, getost och riven emmental-mozzarella.

I köket kommer min barnsliga sida fram. Jag pratar med ostar och tomater. Tycker synd om korven som jag snitsade och som sedan inte ens blev vacker då jag klämde in getostbitarna och tomatskivorna. En enda röra blev det.
– Ja, du är då inte någon Mister Finland-korv men du blir säkert god ändå…

Och varje gång jag ser tomater på skärbrädet skulle jag vilja gå lös på dem som en ninja med ett svärd. AGAAAA, skulle jag ropa och sedan skulle man höra tsäp-tsäp-tsäp och därefter skulle tomaterna ligga i snygga små bitar och skivor på skärbrädet.

4 reaktioner på ”Min dag i bilder

 1. Haa haa – var försiktgit att inte avslöja alldeles förmånga dålda sidor av dig själv här i blogg – det kan ju hamna i dagens tidning – hur du vill gå lös som en ninja med ett svärd … tsäp, tsäp, tsäp osv.

  Vad intressant jobb du har … det är inte alla som har äran att lära allt om raskaan kaluston korjaamopalveluista. Jag träffade här om dagen en man som berättade en lååååååååång historia hur spännande arbete han har och hur givande det är att reparera större fordons fönster ???? Tack och lov är jag inte så bra på ”tekniska” …

  Annars – ser ut att du har ett spännande liv där ingen dag är sig lika. Det är inte många som kan säga det!

  Med varma hällsningar

  Nina

 2. Hej Carita! Satt och tittade och följde upp sådana som kommenterat på min blogg lite under kvällen och då hamnade jag hos dig…ville bara skicka ett litet hej och tala om att jag varit här och att jag blev nyfiken på mr adrian…får se om jag flörtar med honom om jag kommer i kontakt med honom…ler…kramis semlan

  1. Vad roligt om du blir nyfiken på honom! Han vill också träffa dig – det vet jag 🙂
   Du måste inte läsa de första böckerna med honom för att hänga med i den tredje.
   Kram och tack för ditt inlägg här!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.