Blodet bara rann…

Vaknade i natt av att något rann från näsan. Var inte förkyld och mina onda aningar om att det var BLOD så här i Halloweentider bekräftades rätt fort. Det bara rann… har aldrig varit med om något liknande. Händerna var blodiga, det droppade från näsan på lakanet och golvet. Droppet fortsatte över lavoaren i toaletten och jag såg att det fanns blod på väggar och dörrkarmar…

Tänkte faktiskt, nu borde jag ta en bild till bloggen. Men följande tankar var; med de här blodiga händerna? Vem vill se den sörjan? Och… jag är väl inte riktigt klok som tänker på bloggbilder just nu?

Men det var i alla fall så min dag började, runt 1.15 i natt.
Efter det har det mestadels varit en lugn hemmadag. Hämtade köttsoppa från mor som hon kokat åt sig själv, åt brorsan sin och åt oss.

Snart ska jag åter baka bröd – och nu blandar jag i lite ekologiskt grahamsmjöl.

Jag har också läst rätt mycket i dag. Tidningar som samlats på hög. Allt från Kyrkpressen och Läraren, till S-kedjans tidning Samarbete, veckogamla Helsingin Sanomat och dess senaste Nyt-bilaga. På pärmen till den stod det inget om Bond. Jag lockades däremot att läsa fem intressanta intervjuer om fem olika 25-åringar i det finska samhället.

Sedan bara snubblade jag över en artikel om Daniel Craig i slutet av tidningen. Men det var en angenäm överraskning 😀

(ps. såg Skyfall för andra gången på bio igår)

20 reaktioner på ”Blodet bara rann…

 1. Fy så jobbigt att vakna av näsblod, men du är en sann bloggare som genast tänkte på att ta ett foto till bloggen.

  Min yngste son brukar säga att det som inte finns med i bloggen existerar inte (jag undrar om han är lite ironisk där??)

  Kram, Ingrid

  1. Din son säger ungefär som min man då 🙂
   Allt ska på bloggen… och FB har han inte mycket till övers för, men han gillar ändå att kolla vad hans vuxna barn sysslar med i Sverige och så följer han innebandyfansens sida – så jag tror det där FB-”hatet” är nåt han mest pratar om av princip 😀

 2. Hahaha..tänk att man alltid tänker på bloggen i första hand 🙂
  Tråkigt att du vaknade med näsblod. Hoppas verkligen att du fick stopp på den snabbt.
  Tack för kommentaren inne på min blogg.
  Kram!

 3. Men fy va otäckt! Hua….. Jag har också vaknat av näsblod så där mitt i natten och då har jag varit slutkörd i kroppen. Dvs kroppen har reagerat med näsblod som ett svar på överansträngning. Läskigt är det i alla fall. Och man får vara lite knäpp som tänker på bloggen i de flesta lägen. Jag fotade blodspåren och lade upp när jag skar upp hälen på en glasskärva en gång. Så du är inte ensam 🙂

  1. Tack för att du tittade in! Sällan skriver jag om sådanthär blodigt 🙂 … och sällan så jätteallvarligt heller, som om min morfar… men ibland gör jag det – för livet är ju inte ett enda långt skratt.

  1. Lite blod kom ännu i morse men inte i sådana mängder som på natten. Nu ska jag käka lite järn, eller närmare bestämt dricka Floradix fruktjuice med örtexktrakt och järntillskott.

 4. Usch, rena skräcken att vakna med rinnande blod mitt i natten, roligare kan man ha.
  Men visst är det typiskt för oss bloggare att tänka i bilder och att man kan få in det på bloggen..*skratt*..
  Ha det gott
  Kramar*

 5. usch vad jobbigt. Kan inte låta bli att skratta åt din tanke att du skulle ta en bild av det till bloggen. Är det inte så vi bloggare tänker? Är vi riktigt kloka? 🙂 Jo men visst är vi det
  kramar och tack 🙂

 6. Usch så jobbigt. Har en dotter i 9 år som får ganska ofta sådana blödningar. Hon har motorisk funktionshinder och det har väll det med göra. Ingen operation är dock nödvändigt. Gott om med andra problem 😉 … Daniel Craig … mmmm vilken snygging 😉

  1. Man kan väl lära sig leva med blödningar av olika slag, men visst är de jobbiga. Din dotter har det nog mycket jobbigare än jag, så jag vill inte klaga.

   Visst är Craig snygg! Men det finns många som tycker han är ful också, som kallar honom lill-Putin… det är ju inte särskilt snällt 🙂

 7. Nej – verkligen inte – fy på dem och ont i magen! Putin ja … nej idag skall man bara tänka på vedpannan som skall upp till viss värme så att det är så där skönt varmt och få in i jorden alla växter som jag har lyckats att få upp i jorden och delat – alldeles för sent …

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.