Naturens konstverk

Vattnet har bildat ett fruset konstverk.
Vattnet har bildat ett fruset konstverk.

Några gånger gick jag förbi det här naturens konstverk innan jag kom för mig att ta en bild av det. Vad bra att det inte hann smälta bort!

Det är mycket dripp-dropp nu och egentligen är ju istappar farliga. Jag har sett några andra fina formationer på stan. Ska försöka hinna få bilder på dem också!

9 reaktioner på ”Naturens konstverk

  1. Hej, halkade in på ett bananskal här hos dej från Astrids blogg. Nu ser jag att du nämner Lovisa. Min mamma och mormor kom från Lovisa och jag tillbringade alla mina barndoms somrar där! Pernå låter också bekant, men minns inte om någon släkting bodde där. Det var nu ganska många år sedan jag besökte Lovisa senast eftersom inga av mina släktingar är kvar i livet.
    Hälsningar från finnkäringen i pörtet

    1. Så roligt att du hittade hit! Så här går det ofta till… man halkar in hos nån och inser att man har något gemensamt med den, eller känner folk från de trakter där bloggaren bor.
      Hoppas du kommer på besök till Lovisa snart igen!

    1. Tack Ingrid! Jag har hittat också en annan fin formation som jag lägger ut här snart. Om man håller ögonen öppnar och riktigt spanar efter konstverk kan man konstatera att de finns lite varstans. Men som sagt… istappar kan vara förrädiska också.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.