Bildserie, Gustaf och jag

I går kväll var jag hemma hos min kollega Hanna. Vi satt ute i trädgården tills det började regna. Då gick vi in i gårdens bastubyggnad och där fortsatte vi förbättra världen. Sällskap hade vi av katten Felix och hunden Gustaf.

Hanna ville fånga Gustaf och mig på en bild. Han hade bara lite svårt att sitta still. När han dessutom är en låg och lång hund var det inte så lätt att få till det så att både Gustafs och mitt ansikte var synliga 😀

Hallå! Syns vi båda på bilden nu? Jaså inte?
Hallå! Syns vi båda på bilden nu? Jaså inte?
Är det här bättre då? Jaha, inte det heller för nu försvann Gustaf!
Är det här bättre då? Jaha, inte det heller för nu försvann Gustaf!
Men NU syns vi båda!
Men NU syns vi båda!

Och i dag är det söndag. En dag utan måsten. Kanske jag ska cykeln och göra en tur, också den utan måsten.

Solen skiner, det är en fin sensommardag utan tryckande hetta.

10 reaktioner på ”Bildserie, Gustaf och jag

 1. Hej! Vad fin du är i håret!
  Gullebilder!
  Njut nu av dagen, då du har så skönt väder. Jag tänkte också ta ut cykeln och dra iväg lite, också utan måsten! Kram!

  1. Det kommer fler och fler stunder då jag kan känna mig glad. Visst är jag sorgsen också då jag packar och monterar ner hemmet som jag trodde skulle vara vårt gemensamma tills vi flyttade till ett äldreboende… men men – saker o ting blir inte alltid som man tänkt.
   Trevlig söndag till dig med!

 2. Vilka roliga bilder 😉 och den första var mitt i prick. Härligt att sitta och samtala med en vän, sånt ger mycket

  Ha en skön dag
  kram

  1. Jag försöker söka mig ut, vara aktiv både ensam och med andra.
   Samtidigt erkänner jag att jag trivs bra hemma, är inte rädd för ensamheten – men försöker få en blandning av eget lugn och bra samvaro med andra.
   Kramar!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.