Så här kan man också sova…

… men jag är ändå glad att min mycket märkliga boendeform snart går in i ett nytt skede.

Ena madrassen åkte för ett par dagar sedan i väg till makens nya bostad.
Mycket tillfälliga lösningar då man separerar och delar på bohaget 🙂

I och för sig kommer det att dröja ytterligare några veckor innan mitt boende börjar se någorlunda normalt ut på min nya adress.

Jag väntar nämligen att fönsterrenoveringen ska bli klar där innan jag sätter alla möbler på plats.

Men att ha det såhär… det är mysigt en tid. Men inte flera veckor.

Sju nätter ska jag ännu sova här, sedan blir det goodbye till den här bostaden och så får vi hoppas att någon vill köpa våra fyrarummare. För den är riktigt fin, och kan göras ännu finare enligt tycke och smak för den som idéer och kanske kan göra små renoveringar själv.

12 reaktioner på ”Så här kan man också sova…

  1. Då jag köpte min bostad o lät bygga en bastu hade jag ett rum som jag kunde övernatta i under byggskedet. Hade en madrass på golvet. Samt en vattenkokare, mugg, sked, kniv, gaffel och radio. Med det klarade jag mej bra. Det är egentligen inte mycket man behöver. Nu har lägenheten fyllts o visst är det mycket bekvämare nu.

    1. Det stämmer – man klarar sig med väldigt lite och därför tänker jag under hösten och vintern gå igenom även de saker jag släpat till nya bostaden. Tar mig en funderare – behöver jag dem eller inte?

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.