Fina fönster, del 46

Många fina fönster i ett speciellt fönster.
Många fina fönster i ett speciellt fönster.

Det här fönstret hittade jag på Elisabetsgatan i Helsingfors. Först retade jag mig lite på att fönster från fasaden på andra sidan gatan speglade sig i det fina fönster jag skulle fotografera. Men sedan tyckte jag det blev ganska fint ändå 🙂

Nu ser jag fram emot att få ta bilder av fina fönster i Amsterdam om några veckor. Fasader och balkonger inte att förglömma 🙂

Del 45 i min serie av fönster hittas här.

14 reaktioner på ”Fina fönster, del 46

  1. Det är ju just speglingarna från ”grannhuset” som ger ditt fina fönster en extra stuns – tycker jag i alla fall.

  2. Skriver om jag skrev åt en annan: Jag såg nyligen en film som bl.a. handlade om att en ”spanare” lärde upp en ”spanarlärling” enligt devisen ”det finns speglar överallt”. De gick i en stad, och oj, så intressant det blev…. Du har många delar i din fönsterserie! Jag började på en serie idag också…

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.