Dagens bilder

Det är inte en lätt ekvation om jag tänker att jag vill ta bilder utomhus och visa dem på bloggen. I dag var det mörkt då jag körde till jobbet klockan 7.50 och mörkt då jag kom hem 16.30-tiden. Dessutom körde jag bil, så att ta bilder då jag sitter bakom ratten kommer ju inte på fråga.

I dag var jag faktiskt inte utomhus på arbetsuppdrag heller, men lite om vad jag upplever i jobbet kan ni läsa om på min arbetsblogg.

Att tiden rusar är dock detta ett tecken på…

Tackar för de första julkorten <3
Tackar för de första julkorten ❤

Jag har fått de första julkorten! Under helgen har jag tänkt ha min egen lilla tomteverkstad och pyssla med kort.

Dagens andra bild visar vad jag haft planer på att köpa länge.

Nu ska kappan bli fin...
Nu ska kappan bli fin…

Många dagar har jag med fasa kollat min vinterkappa. Den tvättades i somras på kemtvätt eftersom materialet är sådant att jag inte kan tvätta den själv. Så i princip är den ren. Men… alla hårstrån som fastnat på den… varifrån kommer de? Om alla är mina borde jag vara en (eller heter det ett) skinhead nu…

Nå vare därmed hursomhelst – nu ska strån och ludd bort! Om jag bara klarar av att öppna den här rullen och sedan även förstår hur man ska använda den… 😀

15 reaktioner på ”Dagens bilder

 1. Hahaha! Har okså e sådan rulle men inte använt den på år och dag. Ser i stället till att inte har mörka kläder, då ser man inte hårstrånen så tydligt. Å jag har ju kort hår så;-)

  Har också fått mitt första julkort:-)

 2. Bra att du påminde mig om julkorten. Måste se till att få det gjort i helgen … 😉
  De där rullarna tycker jag knappt att man kan vara utan … 😉
  Ha det gött … 😉

 3. Det är bara att rulla. Och håret tappar vi men de också växer ut.
  Jag tar bilder i mörkret också. Även med mobilen. Ha där det finns lite ljus. Set funkar ju. Testa. Filmen kostar ju inget. 😉

   1. Nej, det ska man inte göra.
    Och som man säger på finska ”Jos otat älä aja, jos ajat älä ota” – alltså dom du tar (alkohol) så ska du inte köra eller om du kör ska du inte ta (alkohol).
    Kloka ord!

 4. De rullarna är guld värda! Fast något jag behöver till min kappa är en sådan där luddborttagningsmaskin, då rullen inte kan ta bort det med sitt klister. Dumma mig som slängde in kappan i vanlig tvättmaskin när den egentligen ska kemtvättas … 😦 😉

  1. Aj aj… ja, man kanske tänker att man ska spara en slant genom att inte kemtvätta, men det kanske inte alltid är så klokt 🙂
   Inte tog tejprullen bort allt ludd från min kappa heller, måste kanske testa dammsugaren 😀

 5. Postade mina julkort igår men väntar fortfarande på mitt första. Tycker att det är speciellt att få julkort på posten men de flesta av mina vänner skickar på mejl eller postar på fb istället. Synd tycker jag. Gillar känslan av korten i handen.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.