Heja Lovisa Tor!

Inför sista matchen skålade jag med två av mina vänner att Tor klarat kontraktet i innebandyns division ett.
Jag hade gärna bjudit in ALLA vänner jag genom åren fått i innebandysammanhang. Men dels vet jag inte om datumet/klockslaget hade passat alla, dels kanske grannarna inte hade tyckt att min idé var så bra om ett femtiotal personer kommit hem till mig och skålat 😀

Marina med dottern Anne. Torsupporters såsom jag.
Marina med dottern Anne. Torsupporters såsom jag.

Efter matchen gick jag på ett par små stänkare till en av de lokala krogarna. Tack Merja och Eero för sällskapet där!

Och tack Marina & Anne för det fina blockljuset!
Och tack Marina & Anne för det fina blockljuset!

Det är alltid lika spännande när säsongen börjar i innebandyn på hösten. Då vet man att man har något att se fram emot hela mörka vintern och en del av våren. Men hur det sedan än går, blir det slutspel eller inte, så känns det skönt också när säsongen är slut.
Allt har liksom sin tid. Engagemang på den här nivån kräver energi. Supporterskap både ger och tar.
En avslutad säsong betyder att våren snart är här.

I väntan på nästa säsong. En gång Tor ❤ Alltid Tor ❤

2 reaktioner på ”Heja Lovisa Tor!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.