Daniel kommer på nytt i slutet av augusti

Partycykeln Daniel byggt själv.
Partycykeln Daniel byggt själv.

The Voice of Finland-finalisten Daniel Sanz besökte badstranden i Lovisa i dag. Han bjöd på ett sånguppträdande, gav intervjuer åt två tidningar och bjöd verkligen på sig själv. Alla som ville fick autografer och han tröttnade inte på att ställa upp på foton med precis var och en som ville förevigas med honom.

Eftersom tiden för marknadsföring för det här giget blev kort kommer han på nytt besök under Lovisa Historiska Hus-evenemanget. Han bjuder då på sin föreställning, i det frivilliga arbetets tecken som så många andra.

Videon blev lite kort eftersom jag fick ett telefonsamtal mitt under filmningen. Men jag tror ni får en bra bild av Daniels talang ändå. Och tro nu inte att han ingen publik hade, den fanns på terrassen bakom min rygg 🙂

 

6 reaktioner på ”Daniel kommer på nytt i slutet av augusti

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.