Sköna maj!

Endast en och en halv vecka återstår av dig. Jag har försökt suga in varje minut, varje timme, varje dag. Och i år har jag lyckats se vilken dag björkarna fick mössöron, så jag tackar dig våren för att du tagit tid på dig i år.

Snart ser jag inte från balkongen till grannarna mer och dom ser inte mig 🙂

På redaktionsmötet bjöd jag på toscakaka. Jag har inte hunnit fira desto mer i dag, men snart ska jag ta ett par glas vin och skåla för mig själv.

Har inte bakat själv 🙂

Jag har jobbat och jobbat och jobbat i dag. Skrivit artiklar och haft mejlkontakt som har med kommande uppdrag att göra.

Men jag har också ägnat ett par timmar längs med dagen till att personligen tacka för alla gratulationer som i första hand kommit via Facebook men även via Whatsapp, Messenger, mejl och telefonsamtal.

Riktiga kramar, post i form av handskrivna brev och kort, telefonsamtal där man hör rösten av en människa – klart att de står i en klass för sig. Men alla andra hälsningar från när och fjärran har också känts oerhört värdefulla. Då jag har skrivit tack till er har jag tänkt på er, och för det mesta sett en bild av ert ansikte.

Hjärtligt tack till er ALLA för att ni också tänkte på mig ❤ ❤

17 reaktioner på ”Sköna maj!

 1. När man ser det från den positiva sidan – som du gör! – så är det rätt bra med en kyligare vår trots allt. Man får ju njuta av den längre 🙂

  Grattis igen! 😀

 2. Stort GRATTIS än en gång! Men då du inte fyllt jämnt var det väl bara att jobba på som vanligt idag. Kul att du fick så många gratulationer!

 3. Hej, jag har glatt mig åt den sega våren, för då har man liksom hunnit med. Idag spanade jag in vitsippshaven i skogen, snart är deras tid förbi. När är det man ska binda bastukvastar, inte förrän vid midsommar eller? Ifall nu någon skulle bjuda in mig på ett bastubad, det var länge sen sist. Ha en fin sista majvecka

  1. Ja, visst är det fint att hinna med, att allt inte går för fort.
   Jag vet inte när man ska binda bastukvastar men jag antar att det är rätt snart, då björkens löv slagit ut helt, men bladen ändå är nya och färska.
   Finns säkert direktiv på Google 😀
   Ha en fin vecka du också! Kram!

  1. Alla årstider har sin charm, utan vidare! Jag gillar våren bäst nu, sommaren minst lika mycket – men hösten är också fin.
   Den långa mörka vintern är däremot ganska tung.

   1. Så många olika gröna färger just nu. Om nga veckor är det ”bara” grönt

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.