Ännu en fartfylld dag

Förmiddagen blev full av överraskningar. Telefonsamtal och mejl som betydde mera jobb än jag hade tänkt mig. Men jag hann bli klar till 11.30, då jag skulle iväg till ett pressinfo på ett galleri.

Några av Jari Matti Karhulas akvarell- och tuschteckningar. Det fanns också en del riktigt stora verk på utställningen i Galleri Teodor.

Tillbaka hem för att skriva om utställningen och för att göra så mycket som möjligt av andra jobb klart så att jag kan ta semester några dagar. Eftermiddagen slutade med besök i ett av de historiska husen, som vi fotograferar inför Lovisa Historiska Hus i slutet av augusti.

Från och med tisdag kväll bor jag i en stuga, och jag kommer hem därifrån tidigast lördag eller söndag 😀

Jag har haft så mycket jobb (tacksam för det ändå) – att jag försummat mina vänners bloggar. Jag har tittat in hos er så fort jag fått en stund över, men nu kan det hända att ni inte hör något från mig på fem dagar. Jag har gjort tidsinställda inlägg för min egen blogg så att där händer något varje dag. Eventuellt blir det något inlägg från stugan också, men jag garanterar inga sådana.

Att blogga är kul, annars skulle jag inte hålla på, så att skriva inlägg själv utgör inget stressmoment. Det är bara då jag vill vara närvarande i mina bloggvänners liv som jag på senaste tid känt med otillräcklig.

Jag tror att jag ska det lugnt, dra mig lite innanför mitt skal om det så känns, under fyra-fem semesterdagar 🙂 Bilden är från gården Muurinkukka.

4 reaktioner på ”Ännu en fartfylld dag

 1. Jag vet precis vad du menar. När man börja känna sig otillräcklig blir det till slut ett stressmoment. Tycker du ska koppla av i stugan nu och bara vara några dagar. Ha det riktigt skönt var du än befinner dig. Å jag önskar dig en solig och varm minisemester!

  1. Tack BP! Det är väl ändå en sund reaktion då man förstår det här själv.
   Jag behöver vara ledig, koppla av utan att vara on-line för jobbets skull hela tiden.
   Samtidigt som jag vill fortsätta blogga o ha kontakt med er alla fina vänner här ❤

 2. Vilken söta sköldpaddor.
  Ta det lugnt. Ingen kommer att tacka dig när du blir sjuk av stress.
  Samtidigt vet jag också hur det är att vara egen företagare.
  Kram

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.