Det här med himlen…

… som jag nu ser utanför mina fönster… inspirerar mig varje dag.
Då jag ser molnen jaga runt där, ändra karaktär.
Kanske jag borde starta en MOLN-serie också 😀

En svamp? … eller…

Kan också se en figur längst till höger som lite förvånat iakttar figuren i mitten. Och om den i mitten inte är en svamp så kanske en hund? Man ser ju nosen. Hunden ser ut som om den mässar, eller skrattar? 😀

Vad ser du?

13 reaktioner på ”Det här med himlen…

  1. Ja, det skrev Nicki här också – att man aldrig får ett moln som ser ut som ett annat – så kanske jag börjar satsa lite på moln?
   Vill ändå att de ska likna något, eller att åtminstone jag själv ska se något i dem 🙂

 1. Oj, jag törs knappt säga vad jag ser i molnet, jag ser en atombomb, en Hiroshima, min första tanke. Måste vara mitt undermedvetna som talar…fy så hemskt. Hade mycket hellre fått molnet till ett sött djur, men icke! Jag saknar himlen, här där jag bor i en svacka så är det mest höga träd i vägen för den fina himlen. Inte en solnedgång kan jag se, den försvinner bakom träden långt innan de fina färgerna kommer. Kul att du hälsar på mig ibland, du min mänskliga länk till Lovisa!

 2. Jag tror att jag ser en stor svamp 🙂
  Din ide om moln serie låter fint tycker jag för moln kan man ju fotografera i all oändlighet det går aldrig att få samma bild mer än vid ett tillfälle..

 3. Visst är det spännande med moln och hur de hela tiden förändrar sig! Här ser jag vid första titten en svamp, en karljohanssvamp, men efter att titta lite till ser jag en hund!
  Kul idé med en moln-serie 🙂

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.