Äntligen åter balans

Har två röriga veckor bakom mig med överraskningar som kullkastat mina planer och olika konflikter som kommit upp till ytan. Men det som inte dödar en ger nya erfarenheter och styrka, och det är såsom jag ser på läget nu.

Mitt i allt detta genomgick jag den andra biopsin = vävnadsprov togs från bröstet. Inte konstigt alls att jag har känt mig både otillräcklig och trött.
Jag vill ju så mycket och brinner speciellt för lokaltidningen.

Fint resereportage i dagens Hufvudstadsbladet.

I går morse och i dag hade jag ingen väckarklocka på ringning. Jag sade flera gånger till mig själv, ”du måste inte stiga upp, du har nästan inga jobb-måsten heller”.

Det har funkat bra. Jag har levt i nuet. Stökat undan ett par översättningar, stuckit mig in på ”redaktionen” och haft bra samarbete där.

Tog för en tid sedan den så kallade 2+5 prenumerationen. Två dagar Östnyland, fem dagar Hufvudstadsbladet. Ska nog ha den åtminstone över sommaren. Speciellt söndags-HBL bjuder på bra läsning. Då har jag också tid att läsa, liksom det underbara resereportaget (bilden), som gick över tre sidor.

I kväll blir det rätt mycket hockey. Mest hejar jag ju på Finlands U18-landslag ❤ som är i VM-final mot USA.

15 reaktioner på ”Äntligen åter balans

 1. Skönt att bara ta dagen som den kommer. Jag vaknade strax innan kl sex idag, behövde heller inte gå upp, men valde att göra det. Tog det lugnt och stilla åt god frukost, myste med Buskatten länge, Elvis hade bråttom ut idag. Hade bokat släpkärra till klockan nio, det var enda tiden jag hade att passa idag. Men den vart snabbt återlämnad, för det jag skulle greja tog ingen tid. Så sammanfattar jag dagen så blir det en härlig söndag, trots vädret. Ha en skön kväll! Kram
  Ps smart att gå till frissan och tvätta håret då du inte får blöta ner dig =)

  1. Ja, vi människor borde lära oss att mer och mer leva i nuet – också då vi jobbar. Prioritera, väga för och emot.
   Våga tänka på oss själva. Det är inte själviskt egentligen, för om man inte mår bra själv blir man ju lätt grinig mot andra.
   Kram!

 2. Guld skulle nog sitta bra för våra pojkar, så många år som dom fått silver nu. Heja,Heja! 👏

 3. Så fint att du tar dagen som den är och försöker efter bästa förmåga. Det mår man bäst av.
  Jag har haft väldigt många ”måsten” fastän de är superroliga, men hamnat för tätt. Och då är det viktigt med andningshålen.
  Hoppas det gått bra med ditt vävnadsprov!
  Skyltsöndagskram ❤

  1. ”Måsten” finns ju alltid och en del av dem är, som du skriver, roliga.
   Konflikten tillsammans med vävnadsprovet blev lite väl mycket, men nu såg jag att jag klarade även det genom att vara mig själv och ärlig.
   Stor kram till dig min vän ❤

 4. Bra att du verkar ha återfått balansen efter två hektiska veckor! Man bara göra sitt bästa, och det ska man vara stolt över. Å visst ska man fånga dagen medan man fortfarande kan!
  Tidningskombon är en riktigt bra idé. Sådant finns inte här, då lokaltidningarna är kostnadsfria. Däremot kan man kombinera olika månadsmagasin om de utges av samma förlag.

 5. Vore det inte för ”dags att ta medicin” så skulle aldrig min väckarklocka få arbeta. Stressiga veckor du har haft på många olika nivåer, hoppas nu att du får gå in för landning och att provsvaren är snälla. Trevlig Valborg!

  1. Känner personer som måste ta mediciner på vissa klockslag, glad för att inte behöva göra det själv, inte ännu i alla fall.
   Ja, det har varit ett par turbulenta veckor, jag hoppas allt lugnar sig snart och att jag kan fortsätta säga NEJ då det behövs.
   Kram och glad första maj!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.