Vacker vägg, del 114

Mycket snygg vägg för att finnas på en toalett på en ABC-restaurang och bensinmack. Minns inte exakt var den här fanns men det var på vägen till Tors match i västra Finland i Raumo den tredje mars.

Nu kunde det få bli sommar fort!

Gårdagen blev en bra dag och i huvudsak har den här dagen också varit bra.
Jag bestämde mig för att nu får det vara slutbråkat om vissa saker, jag vill sätta all min energi på jobbet jag tycker så mycket om. Det vill säga att planera innehållet och producera texter för superlokala tidningen Nya Östis.

I går hade vi en givande träff med nya medarbetare. De är över tio till antalet vilket betyder att vi har breda kontaktytor, vilket en tidning behöver. Frilansarna är i åldern 17 – 70+. De är alla bra på olika saker och en verklig tillgång. Att få ge råd åt dem och samarbeta och leda dem i jobbet är härligt.

Det enda vi saknar är personer som kan skriva snabba nyheter och hjälpa till med texter om kommunala beslut. Men kanske vi hittar de personerna snart också, för ett som blev helt klart är att alla vi nu har i vårt team trivs med att skriva om lokala, människonära saker.
De tycker att lokaltidningen behövs och vill vara en del av det gäng som ser till att Nya Östis lever vidare ❤

16 reaktioner på ”Vacker vägg, del 114

 1. Vilken härlig vägg! Den blir man glad av.
  Vilket fint gäng ni verkar vara på jobbet 😀 det låter lovande.
  Kram.

  PS. Jag förstår inte varför WordPress och Blogger inte kan samsas. Jag har inga problem med att kommentera, läsa eller se bilder hos någon bloggare. Vill du se min bild för Glad måndag så finns den även på Instagram. DS

  1. Felet KAN ligga i min browser, ibland låter Firefox mig snabbt komma in och se allt, kommentera osv.
   Chrome har jag haft större problem med, tyvärr.
   Men jag försöker att inte ge mig.

 2. Mycket sommarkänsla där … härligt!
  Skönt om du får lite lugn på det personliga planet och härligt att Nya Östis verkar gå bra!
  Kram

  1. Det är mycket jobb med Nya Östis, men jag tror att människor vet att det viktigt att prenumerera nu.
   Går den här tidningen under kommer det inte någon ny lokal tidning på svenska i Lovisa i all hast.
   Kram!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.