Titeln till boken om mitt liv skulle heta…

”Allt det jag inte kunde blogga om”, kanske vore en tillräckligt säljande titel? 😀 Alla ”hemligheter” som jag skrivit ner i mina dagböcker från 1976 fram till dags dato.

Dagböckerna rymmer en hel del sådant som jag har tänkt att kan publiceras först efter att jag har gått bort. Eller efter det att en del av de personer jag nämner där har gått bort. Men hahaaa, hur ska en sådan publicering gå till?

Lycka, olika pojkvänner, två äktenskap, en massa resor och äventyr och galenskaper 🙂 Men förstås också en hel del sorger som hör livet till skulle boken rymma.

Foto från pixabay.com

Detta är en del Orsakullans bloggutmaning i mars.

19 reaktioner på ”Titeln till boken om mitt liv skulle heta…

 1. Jag har också skrivit dagbok långt, långt innan bloggandet, men väldigt vardagliga och jordnära anteckningar, inget avslöjande och skandalöst alls. Så min bok blev nog precis lika prosaisk som titeln anger – Ingerittan.

  1. Jordnära anteckningar är inte att förakta. Speciellt för att de troligen enklare lät sig skrivas till en bok 🙂
   Jag har så mycket tokerier, speciellt från ungdomen, i min dagbok 🙂

 2. Det kan nog bli en spännande bok. Jag har aldrig skrivt något men lärt mej genom bloggandet och nu tycker jag det är roligt.
  😀🙌

 3. Oj, jag är imponerad över att du skrivit så länge. Mycket spännande läsning kan jag tro=) min farmor har också skrivit dagbok sen mitten av 70-talet Så när vi undrar över något får hon gå och ”slå upp” det. Jag har bloggen som dagbok…. Åtminstone som trädgårdsdagbok. Trevlig helg! Kram

  1. Bloggen är också bra dagbok! Jag vågar ändå bara lita på papperet.
   Det digitala kan försvinna – tänk om WordPress bara skulle lägga ner – jag har bloggat via WP snart tio år!
   Kram!

 4. Ja, hur ska den publiceringen gå till?! Å om du använder ett alias behöver du ju inte ens vänta på att en massa folk dör först;-)

 5. Och så hoppar jag in här och läser om DIN boktitel och då kommer jag osökt tänka på alla hemliga poesier som jag skrev för byrålådan och som sen hamnade i en bok och i ett radioprogram. Långt innan jag bloggade. Men det var min dagbok.

  1. Ja, han är ju onekligen en man som det stormat om på olika sätt. Jag kopplar speciellt ihop honom med den där pjäsen som det finns misstankar om att inspirerade rymlingar till Malexandermorden. Men Norén har ju nog gjort mycket annat också.

   1. Synd att man är evigt ihopkopplat med Malexander. Jag får en fin människa fram ur boken. Omtänksam, snäll och rättfram.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.