Spara tid – till vad?

Jag brukar säga att jag är en bra chef, åtminstone för mig själv. Passade därför på att ge mig ledigt den här veckan, annars hade min födelsedag på en tidningsonsdag (dagen innan Nya Östis kommer ut) med värsta rusningen av allt, inte ha blivit en lugn dag.

En del av min lugna frukost i dag. På Ernst-brickan, med visdomsorden ”Man kan fråga sig vad vi spar all tid till”.

I dag tänkte jag skriva något fler inlägg än i vanliga fall, mest korta sådana 🙂

13 reaktioner på ”Spara tid – till vad?

 1. Jag försöker oftast fråga folk ”Till vad”, när de säger att de sparar tid. De flesta blir svarslösa. Dessutom växer inte den sparade tiden med ränta. Har upplevt alltför många dödsfall i år, bättre att hålla kontakt med folk än ”spara tid” – men många har inte tid att svara eller visa sig. Jag sparar på städtiden, men nu borde jag ta mig ett varv med dammsugaren….

  1. Bra Märtha! Dammråttorna dör inte om du försummar dem 🙂
   Vi ska leva i nuet och visa våra medmänniskor att vi bryr oss, och våra närmaste att vi älskar dem.

 2. Grattis på din stora dag. Önskar dig all gott!
  kram!

  (Ernst är jag inte så imponerad av. Om hans matlagning smakar som hans korvar som säljs över disk, då är han enbart en bra marknadsförare.
  För visserligen stod på den att det var nästan bara kött i den, men smakade just ingenting. Vi köpte det till grillen efter städdagen i vår förening.. Jag tyckte att den var smaklös, men sa inget, så att inte folk säger vad jag gnäller, men sen andra uttryckte samma åsikt. Smaklöst. Första gånger jag åt en smaklös korv. )

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.