Skyltsöndag, den 26 maj och Öppna trädgårdar

Hade bestämt mig för att ta en cykeltur. Precis då jag hoppade på cykeln började det regna. Plus elva grader, inte så muntert men jag for i väg. Behövde ett bidrag till Skyltsöndag, som förvaltas av bloggaren BP 🙂

Slår två flugor i en smäll då det i dag också var första söndagen den här sommaren för evenemanget Öppna Trädgårdar. Men på grund av det blöta vädret blev det besök bara i en trädgård, jag har ju ingen bil.

Kungsdammens trädgård på Kuhlefeltsgatan.

Ett fint arrangemang på ett vackert slitet bord.

I kväll är det hockeyfinalen som gäller. Heja blåvitt, ni är hjältar redan nu!

29 reaktioner på ”Skyltsöndag, den 26 maj och Öppna trädgårdar

 1. Lycka till med finalen. Själv har jag inte ens en TV att se den på. Hoppas det blir uppehållsväder till i kväll, så jag kommer ut en sväng. Nu går det inte att gå ut, regnet bara öser ner.
  Svante

   1. Jag har precis kommit in från en promenad, och det regnade hela tiden, men jag blev inte blöt, jag hade regnrock, och regnmössa på mig. Däremot tog jag inte upp kameran idag.
    Svante

   2. Jag vet, det är därför jag för det mesta stannar inne när vädret är otjänligt; men idag måste jag röra på mig lite grand. När jag var hundägare var jag tvingad att gå ut oavsett vädertyp, och minst 5 gånger per dygn.
    Svante

   3. Jag har varit till Ljusdal idag på morgonen, via Los. Detta innan de börjar asfaltera. Idag verkar det som, om det kommer att gå att klippa gräs på tomten, jag ska gå ut straxt.
    Svante

   4. Jag har passat på med gräset idag också, och är inte riktigt klar än. Batterierna till kantröjaren räcker inte så länge.
    Svante

   5. Det var ju skitväder idag, så det är väl därför jag vaknade innan den nya dagen 30 maj startade.
    Svante

   6. Sammanfattning av 30 maj 2019. Telefonavbrott från igår eftermiddag till mitt på dagen idag, och då försvann strömmen. Då gick det ju att ringa och felanmäla till elbolaget. Vi blev bara utan omkring en timme. Nu är det +6 grader, blåsigt, och regnväder, och ska så vara till midnatt.
    Svante

   7. Det är inte skönt att promenera i kyla, och blåst. Kommer värmen för fort nu när allt är blött blir det att klippa gräs ofta.
    Svante

 2. Eloge! Att du cyklar iväg i regnet för att ta dagsfärska bilder till Skyltsöndag är verkligen bra jobbat. Suveränt faktiskt! Vad gör man inte för bloggen, eller hur!?
  Håller också timmarna för Suomi!
  Stort tack för din skyltning och länken:-)

 3. Stort, stort GRATTIS till Finlands bragd! Helt otroligt! Hoppas du/ni firar rejält och hyllar laget imorgon när spelarna kommer hem.

  1. Ja, jag trodde på laget från början till slut – i motsats till många andra här i Finland.
   Det här datumet glömmer jag inte i första taget, även av andra orsaker som jag kan återkomma till senare 🙂

 4. Det är sådant som jag saknar när man bor i glesbygd i skogen. Här finns minsann inga trädgårdar att fara runt och titta på. Det är knappt att gräset kommit upp ännu

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.