Vardag är vardag

Ett arkivfoto. Taget hos en väninna. Stora fönster utan gardiner, med utsikt över havet. Tänk att sitta och spela piano där, om man kunde klinka nåt annat än Idas sommarvisa 🙂

… det kom vi fram till efter mitt förra inlägg.
Då någon jobbar så mycket som jag finns det inte mycket spännande att skriva om 😀
Vardagen är vardag, som får enstaka avbrott om man reser bort eller går på en fest.

Sedan kan det också inträffa olyckor, man kan bli sjuk, få hjärtesorger att skriva om. Gärna skulle jag skriva om lycka och kärlek, om en sådan kom in i mitt liv. Tänk att åter någon gång få uppleva pirr i magen, hur det är att vara kär ❤

Men jag sitter mycket hemma vid datorn och ger ut texter. Jag har skrivit min första ledare som chefredaktör för Nya Östis, den som är tänkt att komma ut den första augusti.

Jag planerar kommande tidningar, har kontakt med kollegor som också jobbar hemifrån och mejlar med frilansare. Det är nog inte riktigt det ultimata läget för att hitta drömprinsen 😀

 

19 reaktioner på ”Vardag är vardag

 1. Jag har alltid undrat över hur superupptagna människor träffar sina respektive. För de jobbar jämt. Ändå hinner de gifta sig, skaffa barn, skilja säg, träffa ny kärlek-gifta sig skaffa barn,skilja sig- träffa nu kärlek gifta sig, skaffa 2 barn osv.osv. Jag fattar verkligen inte.

 2. Oj vilken utsikt hon har. Det är inte lätt att hitta något att skriva om när man jobbar hemmifrån eller som jag sitter i min lilla trädgård och promenerar med Minton.
  Kramar från oss

  1. Nä, ibland känns det lite som att trampa i tjära 😀
   Alla bilder har man visat, allt har man skrivit om.
   Men kanske det ändå inte är så.
   Kramar till Minton och dig!

  1. Ja du, den låten minns jag att blev min och din på nåt sätt.
   HÅLL UT – du klarar det ❤
   Och jag klarade det.
   Men HUR länge ska jag vänta på tills kärleken ämnar dyka upp? (otålig)

   1. Hahaaa 😀 … Nå, jag har fått mer tålamod med åren så jag kan vänta.
    Då och då har jag dessvärre nog gett upp hoppet på att det finns nån som tycker att jag är fin…

 3. Vilken vacker bukett! Klart du jobbar mycket och det för et mesta hemifrån, men när jag läser dina inlägg så är du ju ändå ute ganska ofta. Jag menar på restaurang alltså. Det är kanske där du kommer att hitta din drömprins;-)

  1. Hoppas verkligen att du har rätt ❤
   Jag är ute och cyklar ibland, och så är jag såsom du säger – ute och äter för att det är trist att bara sitta hemma och försöka hitta på nån singel-mat 🙂

 4. Nej det låter lite trist att i den fina sommaren sitta inne framför datorn. Du måste ut lite annars händer det inget spännande. Det finns en lång vinter framför oss då du kan sitta inne och glo o datorn. Det är nu äventyren väntar bakom knuten om man bara provar att ta tag i den

  1. Det att jag sitter vid datorn har med mitt jobb att göra.
   Jag är redaktionschef på en lokaltidning och snart chefredaktör, så det är ett ganska stort ansvar med allt från att planera kommande tidningar till att redigera texter som kommer in via mejl. De kan bara göras vid datorn. Och far jag ut och firar och reser, och struntar i jobbet – då får jag sparken och inga inkomster 😀

 5. Håller med dig vardag är vardag, det är mest på helger som jag hittar på lite mer, och bli kär ja det kommer nog Carita han sitter nog någonstans just nu och tänker som du 👨 ha en skön vardag nu 👍

  1. Undrar om han sitter på månen 😀 Eller på Island!
   Nä, men du har rätt – han finns säkert – det gäller bara att ha tålamod.
   Jag vill duga som jag är och det är ju inget litet krav 🙂
   Kram!

 6. Jag skulle gärna ha ett arbete som ditt, jag förstår att du trivs med det eftersom du arbetar så mycket. Men visst vill man ha balans i livet, inte bara jobb. Jag antar utifrån det du skriver i bloggen att du är handlingskraftig, så när det gäller att hitta kärlek måste du kanske vara lika handlingskraftig, och inte vänta på att den skall dyka upp utan söka aktivt. Jag skulle nog göra så om jag levde ensam, använda de där apparna man hör talas om. De öppnar ju i alla fall upp för möjligheten att hitta någon, och i annat fall får man kanske trevligt sällskap på fika eller lunch. Tänkte på det du skriver om olyckor och sjukdomar. Min blogg kan nog upplevas som en sockerblogg, jag skriver inte mycket om jobbiga saker som händer i mitt liv, men det kanske jag borde. Intressant och tänkvärt inlägg, hoppas du får en fin dag!

  1. Jag har varit på dejtingsidor, och träffade 2015-2016 män i åldern 35-55 – men ingen ville ha ett seriöst förhållande, inte ens på distans.
   Det var mest sex som gällde, och det hade jag med några för att bli av med känslan av att jag hade haft samma man i 17 år och inte skulle våga visa mig naken med nån nånsin mer.
   Men sex är inte viktigt längre för mig, det är fint om det funkar, sedan då man lärt känna varann och får ut allt möjligt fint av vardagen.
   Visst ska man våga och vara handlingskraftig, men dejtingsajter gav tyvärr inte mig nånting – så vi får se 🙂 Kanske jag ändå nån gång snubblar över någon bra man.
   Tack för alla dina tankar!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.