Ett litet kul skuggspel

Tog den här bilden i Lappträsk för nån vecka sedan, utanför en skola.

I dag har jag lagt en stor del av dagen på tidningsjobb. Ett par intervjuer och efter det ekonomi. Jag ansvarar ju för utbetalningen av arvoden till medarbetarna.

Men i kväll ska jag försöka ta det lugnt. Kanske får hjälp med att testa ett våffeljärn som jag vann i ett lotteri. Tycker inte om att blanda smeter, vet inte varför, och allra minst att sedan diska allt efteråt 😀

Bilder senare, om det blir nåt gott 🙂

16 reaktioner på ”Ett litet kul skuggspel

 1. Intressant att du vann ett våffeljärn när en annan facebookvän har efterlyst ett när hon verkar ha tappat bort sitt (i någon flytt, antar jag). Vi har två, som det ofta blir när två vuxna flyttar ihop. Tyvärr blir det våfflor endast en gång per år… Inte mitt ”fel”!

  1. Jag ger nog gärna bort mitt järn – för jag gillar inte att kladda med smet och ett våffeljärn kan man inte sätta i en diskmaskin heller.
   Men våfflorna som en väninna gjorde blev goda – salta!

 2. Har ju sagt det förut och säger det igen. Lappträsk är ett eldorado för roliga motiv. Basketkorgen är hur kul som helst. Tänkte du på att ”plupperna” i nätet har ansikten!?

  Precis som du gillar jag inte smet. Jag kan inte ens blanda köttfärs med händerna. Jag gillar inte konsistensen av smet helt enkelt.

  Du verkar inte heller ha en diskmaskin… Så huslig du har blivit under corontänen. Först bröd och nu våfflor. Är mäkta impad.

  1. Jag såg inte ansiktena i plupperna innan du sade till 😀
   Känner samma – det är nåt med konsistensen och det att händerna blir så kladdiga att man inte kan i nåt annat, måste skölja dem jämt 😀
   Diskmaskin har jag 🙂

 3. Det var en rolig bild. Tänk att skuggspel kan bli sådär häftigt, gillar sånt. Läste också att du bakat bröd. Finns väl inget godare än eget. Jag har ingen bakassistent kvar längre. Men en bakmaskin har jag som står och sover.
  Trevlig lördag!

  1. Funderar på att köpa en ny bakmaskin eftersom den jag hade gick sönder, och jag tycker inte om kladda ihop degen för hand 🙂
   Hembakt är gott 🙂
   Lördagskram!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.