En sådan lättnad!

Corona är inte över, men mina datorproblem verkar vara det.
Fick i dag Win10 installerad och superbra hjälp på distans. Jag hyllar verkligen det lokala, för jag köpte bärbara datorn via killens företag och fick nu även alla problem med stationära datorn åtgärdade via TeamViewer. Hurraaaaa ❤

Min syster har tillverkat den här ”picka-hål-i-brödet” grejen i luffarslöjd.

Ja, i dag fick jag också för mig att jag skulle baka bröd. Då räknade jag inte med att knåd-maskinen skulle gå sönder… Det blev elektronik-skrot av den och jag tvingades knåda för hand. Inte så praktiskt då man har många telefonsamtal och olika meddelanden att svara på i jobbet.

Medan jag talade i telefon bubblade jästen på i en skål där jag ännu inte hade hunnit sätta till allt mjöl…
Men! Brödet blev gott.
Och jag struntar nu i att allt är superstökigt här hemma 😀

Ute har det regnat och blåst, snöat och haglat. Men sedan visade sig solen och dess strålar landade på tulpanerna. Som ännu är så här fina. Inte kan man väl annat bli då, än glad?

16 reaktioner på ”En sådan lättnad!

 1. Så skönt att du fick hjälp med datorn. Duktig du är som bakar bröd det brukar bli gott.
  Tulpanerna är fortfarande fina.
  Kramar

 2. Jättekul att du fick hjälp med datorn och det från distans om man säger så. Lokala, hjälpsamma företag är guld värda!
  Så huslig som du har blivit, imponerande. Å ni verkar till och med ha tillgång till jäst. Just den produkten är knepigt att få tag på, till och med hos den lokala ICA.
  Helt okej väder här och mycket sol, men kallt.
  De gula tulpanerna är ju hur fina som helst!

 3. Så bra att du fick hjälp med din dator, för de är viktigare nu än någonsin både för de som jobbar och den som försöker hålla kontakt med omvärlden nu när vi inte får resa och inte ens träffa nära och kära.
  Grattis till det lyckade baket!
  Kram, Ingrid

  1. Jag kan inte baka kakor och bullar men bröd har jag bakat över trettio år.
   Det går så där ”på gehör”, följer sällan slaviskt recept, man känner då degen har rätt konsistens.

 4. Corona verkar hålla sig kvar ett tag till. Vad bra att du fick det fixat med datorn man är ju så beroende av den tekniken numera. Vilken toppengrej din syster tillverkat. Vilken otur att knådmaskinen gick sönder. Det är ju så bekvämt att slippa knåda och går fortare

  Jag är inte heller så noga nu med städning för ingen kan ju komma hit. Vädret har verkligen visat många sidor men just nu har vi sol och 6 grader varmt men det blåser rätt mycket.

  Jag blev också glad av dina gula vackra tulpaner

  Ha en skön fredag och helg
  kram från Malin

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.