Glad valborgskväll och första maj!

En bordsdekoration för valborgsmässoafton, köpt från blomsteraffären bakom hörnet. Nu gäller det att stödja de lokala företagarna så mycket som vi bara kan!

I kväll blir det lite take-away-food och nåt gott att dricka. Glasen är inte smutsiga, det retar mig lite att de ser dammiga ut på bilden. De är dessutom gröna…
Nå, man kan inte få allt i livet och man ska inte fastna på detaljer.

Glada vappen och i morgon, glad första maj!

26 reaktioner på ”Glad valborgskväll och första maj!

 1. Åååå en pion! Jag blir alldeles salig =) Så fin, du gjorde helt rätt som lät den följa med dig hem. Jag såg en liten liten pionknopp här ute i mitt land, men med den kylan som är så kommer det att dröja ett bra tag till innan den slår ut. Men den som väntar på något gott…..
  Du ha en fin afton och en skön första maj!

  1. Ja, du får vänta ett tag på den, men otroligt fina är det. Jag köpte två, den ena var i knopp då den kom in, men fort slog den ut.
   Glad första maj i dag!

   1. Jag kan berätta prognosen. Inom en vecka eller två blir det varmt sen när midsommar närmar sig blir det återigen kallt och regnigt. Det är sällan annorlunda även om det finns fina år också.
    Kram 🤗

 2. Där, du! 😀 Fina flaskan för att fira in våren!
  Bekvämt med take-away men jag har bestämt mig, jag lagar en laxrätt idag till mig själv. Jag sitter på avstånd från allt och alla t.o.m. från TVn 😀
  Trevlig Valborg på distans!

 3. Glad Vappen till dig med:-) Det låter betydligt mysigare att fira vappen inomhus med god mat och dryck. Allt valborgsfirande är ju inställt, det vill säga man slipper frysa ihjäl i fem grader och isvindar;-)

  1. Just det – samma här. Ofta kallt på valborg. Det mesta inställt även här. Virtuella konserter och annat skoj, men många är nog hemma.
   Vår mat var mycket god, och allt är lite roligare och godare då man gör det i bra sällskap 🙂

 4. Tack! Önskar dig detsamma. Och visst stödjer vi även här i familjen de lokala företagen. Viktigt i dessa rådande tider.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.