Glad måndag! 04-05-2020

För en tid sedan skickade jag det här kortet inom postcrossingen till en samlare i Tyskland. Man erhåller ju slumpmässiga adresser då man vill sända kort, och mottagaren skriver vilka önskemål han eller hon har.
Mottagaren får ändå inte komma med regelrätta krav då det gäller korten, avsändaren får skicka vilket hen vill.

Inge Löök är en känd konstnär som bor och verkar i Lovisa. Hennes glada gummor har blivit kända också utomlands. Därför var det extra roligt att mottagaren i Tyskland önskade sig ett kort som Inge Löök målat. Hon berättade också vilka kort hon har (de är numrerade), och jag råkade hemma ha ett av de kort kvinnan i Tyskland saknade i sin samling 🙂

Inge Lööks kort nummer 68.

24 reaktioner på ”Glad måndag! 04-05-2020

  1. Och trots att Inge inte sett den tandemcykel jag fortfarande äger – säljer den ursinnigt billigt, kräver grundlig service – så har hon ritat precis den! Jag tipsade henne för flera år sedan om att hon kunde ha gummorna att cykla tandem, men jag tror inte att hon kom ihåg det ”tipset” när hon började rita det här… Jag sände det första kortet jag köpte till min tandemcykelväninna, hon höll på att flyga i taket av glädje!

  2. Underbart. Helt underbart 😀 Älskar det kortet. Förstår att någon vill samla på dessa. Vad kul att mästaren är från Lovisa!
    Glad måndag!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.