18 reaktioner på ”Glad måndag! 08-06-2020

  1. Så fin bild! En gång var liljekonvaljer mina favoritblommor med. Förtjusningen över dem förstördes då jag valde att ha dem i min brudbukett. Det låter kanske konstigt men jag sammanknippar doften och synen av den buketten med ångesten och paniken när jag stod där i kyrkan och visste att jag absolut inte ville gifta mig med den mannen. Han var sjukligt svartsjuk och jag förstod ännu inte följderna av detta. I år är det 40 år sedan och i fjol firade jag skilsmässans 30-årsjubileum. Kanske är det dags att återta min favoritblomma den här sommaren?

  2. Liljekonvaljer precis som syrener doftar helt underbar. Syrener håller ju bara två dagar, men liljekonvaljer borde klara sig i minst fyra dagar.

  3. En favoritblomma sen unga år. Nu kan jag plocka dem i massor. Men de får stå ute på altanen, doften är numera för stark för mig.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.