Fredag utan flowers och fem frågor

Svårt att hitta på rubriker ibland. Så att det inte alltid blir Blandade bilder från Lovisa 😀

Tittade på Elisamatildas Fem frågor i dag, de handlar om Rutiner. Inte jättesvåra frågor men jag hoppar över vissa veckor. Jag har också Flowers on Fridays-bilder kvar men hoppar även över den utmaningen i dag.

Visar istället grönskan i Kyrkoparken i Lovisa. Tänk att det finns så här många löv kvar på vissa träd. Alla är inte ens gula eller röda. Från en lönn på gården där jag bor har nästan alla löv blåst bort.

Sextonde oktober och gräsmattan är fortfarande grön och fin.

Hade ett möte med två kollegor på en cafeteria i dag. Vi har inte haft regelrätta redaktionella möten sedan den 12 mars på grund av covid-19. Vi överväger fortfarande att ibland ha möten via internet. Måste bara få det att synka för så många som möjligt.

Det är klart att det är viktigt att träffas, att bolla idéer ansikte mot ansikte. Men tidningarna har kommit ut trots att vi inte haft fysiska möten. Vi har kommunicerat mest via mejl, men även via telefon, Messenger, sms och Whatsapp. Det funkar också!

I väntan på kollegorna. Gurkmejalatte och karelsk pirog.

18 reaktioner på ”Fredag utan flowers och fem frågor

 1. Mmm, gurkmeja latten tror jag jag har kvar ”pulver” till ännu hemma från förra året, gjorde en ganska stor sats.
  Det var mycket roligt att träffas på torsdagen också. Många man inte sätt på lääääänge.

  1. Visst är det kul med riktiga träffar ibland, fastän jag nu nästan vant mig vid att mest vara ensam.
   Jag orkar inte börja ”rådda” med att göra gurkmejalatte själv – bra att jag får köpa den på kafeterian 🙂

 2. Du drack gurkmejalatte och jag fixade ny gurkmejapasta idag. 😀
  Tur att dagens teknik finns. Undrar hur det hade gått till utan det. Ha en trevlig helg, kram!

   1. Nej då. Det går alldeles utmärkt att ta något med en tesked t.ex. Det är ju inte ren kokosolja utan även vatten med i blandningen. Min står alltid i kylskåpet. Längst upp förstås.

 3. Pratade med två f d kollegor till mig igår och idag. De har ställt om helt till ”virtuella” möten. De har vant sig helt enkelt och nu när tekniken verkar fungera utan krångel saknar de knappast irl-möten. Det de saknar mest är visst fikastunderna och lite ”skitsnack”.

  PS. En latte med gurkmeja har jag aldrig sett… DS.

  1. Precis, man saknar de där små pratstunderna och det så kallade vardagssnarvlet.
   Men jag tycker att jag får mera gjort då jag inte sitter på så många möten.
   Gurkmejalatte är SÅ gott – men jag kan förstå om alla inte tycker lika 🙂

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.