Olika slag av hål

Titthål – kändes det som då vi idag på innebandymatchen var hänvisade till läktaren. Där finns ett räcke, så ibland får man sträcka på nacken för att se något, ibland huka sig. Men det är bara att acceptera läget och lyda reglerna.
Nere på golvnivå får man vara endast då man tillhör laget, funktionärerna eller massmedia. Och idag var inte jag på jobb, jag hade en annan reporter som tog bilder och som sköter textreferatet.

Bättre bilder än så här gick det inte att få utan teleobjektiv från läktaren.

Efter två tuffa perioder då Tor i stort sett pressade hela tiden låg vi under 1–3. Men i sista perioden var vi åter starka och den vann vi med siffrorna 5–1, och hela matchen totalt 6–4.

Tjugofyra hål. Det är den 24 oktober i dag. Chokladkalendern är rensad, bitarna uppätna. God jul!

Många bitar återstår ännu att lägga.

Då ett par bloggvänner har skrivit att ”nu återstår inte mycket, snart är pusslet klart” tänkte jag att jag måste visa ett fenomen. Man tror att bara ett par hundra bitar ska få plats här. Men, men… skenet bedrar.

På bilden här nere ser ni hur många bitar ännu ska läggas. Samma tanke uppstår alla gånger. Var ska de få plats!

Lägg märke till fem små askar på hög i bakgrunden. Tre stora på bordet (en svart i mitten som kan vara svår att urskilja) och ytterligare tre hjärtformade kring dem. Det här är alla bitar som ännu ska hitta sina rätta platser 😀

10 reaktioner på ”Olika slag av hål

 1. Imorgon är allt en timme senare, så jag förbereder inför kvällen, jag blir ju tvungen att att lägga mig klockan 19:00, men då är ju klockan 20:00. Sedan läser jag i en tidning att man kan dö av att ställa om klockan, jag läste inte klart, men nog låter det läskigt.
  Svante

 2. Grattis till vinsten 👏👏👏.
  Det var många bitar kvar men då har du många sköna timmar att koppla av.
  Kramar från Minton och mej

 3. Jag har stor respekt för pussel. Inte min grej. Men förstår. Inte min grej med korsord heller längre. Men WordFeud är kul.
  Tur vi alla är olika. Jag har ibland min strumpstickning som ett slags pussel – fantasi.
  Kram

 4. Stort Grattis till segern! Bra jobbat!
  Du har helt rätt. När man ser pusselbitarna på hög ser det ju nästan omöjligt ut. När man däremot ser det lagda pusslet, så ser det ut som det är nästan färdigt.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.