Tulpaner i november?

Ja, tulpaner fanns i affären 😀 Få se hur länge de håller, men de är vackra i dag och man behöver ju pigga upp sig med allt möjligt i dessa tider.

Köpte julglada klistermärken också. Använder dem för det mesta i min dagbok. Ibland klistrar jag dem på julkort.

Det har varit skönt med en ledig dag i dag. Har bara svarat på fem mejl, vilket krävt en dryg kvart. Det räknar jag inte som jobb. I morgon jobbar jag åter halva dagen, bland annat med att räkna arvoden.

Ikväll ska jag städa, vilket jag tycker är ganska trevligt tidsfördriv 😀 … och så ska jag säkert även pussla lite.

Nästa helg siktar jag på att pyssla julkort på lördag, och så har vi Finlands självständighetsdag på söndag. Det blåvita ljuset har jag redan köpt och även om det inte blir bal på presidentens slott utlovas mycket program på teve som har med festligheterna att göra.

20 reaktioner på ”Tulpaner i november?

 1. Gillar också Tulpaner, men Tulpanen hör våren till, för mig. Jag tror jag såg Tulpaner till salu på ICA i förrgår, så de finns i Färila också.
  Svante

   1. Jag såg dem bara i butiken, jag kände inte hur de luktade. De stod tillsammans med Hyacinter.
    Svante

 2. Tulpanerna är vackra och vasen passar perfekt. Det behövs något som piggar upp. Det har varit sol och 1 minusgrad så vi gick en långpromenad och njöt.
  Ha en fin 1:a advent.
  Kram Anki o Minton

 3. Det låter så mysigt med det du tar för dig. Känns som om du mår väldigt bra numera, så himla gott.
  Man får ta för sig av livets goda. Nöjd fröjd.

 4. Ja, börjar man sälja lussekatter i september och julpryttlar i oktober kan man lika gärna sälja tulpaner i december. Vasen de står i är riktig läcker:-)
  Att städa på en lördag kväll är det säkert inte många som gör heller. Inte att ha bokat tvättmaskinen heller om jag tänker efter, precis vad jag har gjort;-)

  1. Finns inga specifika städ-dagar mer i mitt liv 🙂 Städar då jag hinner och orkar.
   Och jo, som du säger – julen kommer i oktober och lucia i september och då kan våren också infalla före jul!

 5. Jisses – julkort, ja de hade jag glömt bort! Tack för påminnelsen. Förresten bra att du inte köpte amaryllis, jag får pollenallgeri av dess ståndare!

 6. Vad fina klistermärken! Och nu fick jag även tips på att säta dem i dagboken, tack! Det har jag inte tänkt på tidigare. 🙂 Trevlig söndag!

  1. Jag köper klistermärkena egentligen enkom för dagbokens skull. Piggar upp varje sida med minst två märken, så det har gått åt ett antal tusen klistermärken genom åren där 😀
   Trevlig första advent!

 7. Håller med om att allt kommer för tidigt. Tulpaner är våren för mig men i dessa tider behöver man allt som piggar upp vardagen. Här blommar mina novemberkaktusar som jag är glad för. Kram!

 8. Nej, nej, nej, inga tulpaner före jul! För mig alltså. Stretar emot detta att allt ska finnas alltid. Men jag förstår att du faller för dem.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.