Smått och gott som jag behöver

Det enda jag egentligen skulle ha då jag gick ut i det blöta grådasket med min syster i dag var en svart, stor och blank knapp till min vinterkappa.
Jag köpte TVÅ knappar, för det kommer väl en dag då jag tappar en till.

I samma affär hittade jag också den svartvita Marimekko-brickan. Brickor kan man ju inte ha för många av. Eller kan man?

Dessutom köpte jag en tändsticksask med Inge Lööks roliga gummor som motiv. Och från en annan affär en lampa som jag ska ha bak på cykeln. Det är numera lag på att ha en sådan, man kan bli bötfälld om man är utan.

Sedan blev det ett par små julklappar också.

Här hemma har jag kommit igång med städningen, jag tar den lite sådär pö om pö. Finns hela tiden nåt att göra. Borde faktiskt ge mig i kast med att ge ny mylla och kruka åt monsteran… men varför är detta geggiga jobb med mylla så motbjudande? 😀

10 reaktioner på ”Smått och gott som jag behöver

 1. Du har fått uträttat några ärende idag. Gillar brickan och färgen. Inge Lööks gummor är så häftiga. Fick ett vykort av dej som jag har på kylskåpet.
  Jag får tyvärr åka in till stan för micron gav upp idag.
  Kram Anki o Minton

 2. Brickan är ju idealisk för dig som diggar just svart och vit. Den är hur fin som helst. Å som du säger brickor kan man inte ha för många av. Man kan ju ställa upp dom i köket som dekoration också.

  Ja klarar inte av omplanteringar heller. Eller jo, om jag sätter på mig handskar går det bra, men inte med bara händer – yuck!

  PS. Du har ju bara en tvåa att städa. Det är värre med en fyra, jag lovar;-) DS,

 3. Va? Har du åkt runt utan baklys? Inte så bra. Ingen som ser dig. Livsfarligt ju! Här ser jag också dagligen folk cykla helt utan lyse. Hur tänker de kan jag undra.
  Bra köp, livräddande.
  Kram!

  1. Jag har inte cyklat i mörkret alls, men nu kan jag fortsätta använda cykeln (jag leder den) då jag handlar.
   Har två korgar på den och kan frakta varor i den, men cyklar nästan inte alls på vintern, går bara o leder den.

   1. En bekant har köpt en röd trehjuling med stor plats för att kunna frakta storköp. Hon älskar den. Jag själv nyttjar dramaten (dra-maten). Jag har svårigheter med cyklande. Jag kan men jag måste hålla styret och kan inte släppa den ena för då följer jag åt det hållet som jag håller i.

 4. Tvättbara trädgårdshandskar fungerar väldigt bra om man skall plantera om blommor! 😃 Marimekko, så finländskt och stilrent! Den välkända blomman har jag sett kopierad på andra väskor både en och två ggr. Vet inte om det egentligen var meningen eller om det var slumpen….?

  1. Ja, det stämmer – om du menar monsteran? … att dess blad finns på olika tyger.
   Jag har engångshandskar i plast som kunde lämpa sig för plantering, men de är nog lite otympliga också 🙂

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.