Glad måndag! 04-01-2021

En julkalender vars luckor jag aldrig öppnade 🙂

Vi har fått mycket snö, så den här detaljsstudien från scouternas julkalender får bli min Glad måndag-bild.

Nu är det åter full fart på jobbet här hemma. Timmarna flyger iväg. Jag ska försöka bli bättre på att prioritera och ännu bättre på att planera. Ibland krockar saker med varandra, hur väl man själv än planerat sina egna jobb – men det är sånt man inte kan göra något åt.

Ha en bra dag och här kommer måndagskramar på distans!

16 reaktioner på ”Glad måndag! 04-01-2021

  1. Sådana motiv gillar jag, när det är som en ögonblicksbild ur en vanlig dag, men med en twist. Som hundarnas miner och killen som stretar fram i motvind (som jag tolkar det). Jag skall också bli bättre på att prioritera och planera. Jag gjorde faktiskt en så kallad habit planner/en aktivitetsdagbok häromdagen och visade i bloggen, där jag skriver in vad jag vill hinna med och kryssar i när det är klart. Jag är en sådan som gillar listor, så för mig är det inte det minsta stressande. Tvärtom är det stressande att ha saker i huvudet och behöva tänka på dem flera gånger om dagen. Hoppas du får en fin dag!

    1. Jag fungerar HELT lika 😀
      Listor är ett måste i mitt liv, jag har så många bollar i luften och mycket att planera att jag blir stressad om jag inte kan bocka av, eller stryka över, sånt som är gjort.
      Önskar dig en fin start på veckan!

  2. Älskar denna kalender. Nästan bra att du inte öppnade luckorna. Synd att förstöra den fina kalendern. Teckningen påminner om Hergé, han som ritat Tintin serien alltså.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.