Glad måndag! 29-03-2021

I väntan på påsk har jag köpt några videkvistar. Tillsammans med kvistar från en bukett som jag köpte till mig själv på Kvinnodagen blev det fint. Gäller att återanvända så långt man kan ❤ I bakgrunden syns mina gula påskhyacinter som snart har blommat ut.

Nu i väntan på påskhelgen – Glad måndag till er alla vänner därute!

23 reaktioner på ”Glad måndag! 29-03-2021

 1. Jag hoppas på vackert väder under påskveckan, så jag kan vara ute. I dag går jag inte ut, det regnar, och är endast +3,2 grader. Tur att det finns att göra inne också. Jag var inne i Ljusdal, och gjorde mig av med sommardäcken till förra bilen.
  Svante

   1. Här har nog det vackra vädret redan varit här under dagen i dag, nu mulnar det på. SMHI ger ingen skön prognos.
    Svante

   2. Tyvärr är vädret inte något som bryr sig om vad jag tycker.
    Svante

  1. Kanske lite nödlösning ännu då jag inte får nån bild av mig själv att passa där, eller nåt annat fint – men å anda sidan – jag skriver ju mycket så den får gå ett tag 🙂

 2. Glad måndag, som försvann så illa fort 😀 hoppas du har haft en skön dag, det har jag.
  Just nu fokuserar jag också på blommor, glada blomster. Det livar upp!
  Gladkram!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.