Blandade bilder från veckan

I torsdags hade vi med Nya Östis-gänget en workshop på restaurang Kapellets terrass. Femton personer hade möjlighet att delta. Vi diskuterade rubriker och ingresser, men även mycket annat som har med tidningens innehåll och produktion att göra. På bilden ser ni vår lunch 🙂
Fredagsmat, kycklingkorg. i sällskap av Barbro och hennes hund Ronnie. Utomhus på Café Skeppsbron. ”Inte ett moln, så långt ögat kan nå” … högsommarvärme, sol, blå himmel!
Bloggens författare – jag 🙂 Bilden tagen av min syster i Engströms trädgård söndagen den 30 maj.

6 reaktioner på ”Blandade bilder från veckan

 1. Aha… Nu fick jag koll på var Engströms trädgård ligger! Du verkar ha något fuffens för dig, lite från barndomen? Snygg lunch ni hade på Kapellet! Borde strosa i Lovisa lite mer, mina besök är alltför simpla nuförtiden. Förr var de ju det också, ett enda hus för det mesta… Ha en bra dag!

  1. Du får ta och göra en fototour i Lovisa nåt dag. Stämma träff för lunch på Kapellet med mig?
   Jag brukar gömma mig ibland så att bara nunan syns då jag ska fotas, så behöver jag inte fundera på hur resten av kroppen ser ut 😀

 2. Vilka läckra tallrikar! Kul att ni kunde träffas irl hela redaktionsgänget för första gången på mycket länge. Gissar att de flesta av er har saknat dessa möten.
  Kycklingkorgen – MUMS:-) En jättekul bild på dig – lekte du kurragömma;-)

  1. Väldigt fint alltid på Kapellet, men inte så att det känns överdådigt 🙂
   Många har saknat våra möten, även jag i viss utsträckning. Ändå har jag mera tid att sätta ner direkt på jobbet då det inte går timmar till möten varje vecka. Men att träffas en gång i månaden skulle vara perfekt! Och däremellan ha möten via Teams då det behövs.
   På Skeppsbron finns många rätter som jag gillar, t.ex. även pepparschnitzeln jag ofta äter.
   Jag tycker om att gömma mig lite ibland, så behöver jag inte fundera på hur magen ser ut 😀

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.