Solen står högt

Det är så vackert ❤
Ska bli väldigt varmt till helgen. Bortåt +27 grader eller ännu varmare.
För mig är det tillsvidare okay, har fläktar hemma. Persiennerna stänger ut solen mot eftermiddag och kväll. Och då det är +11–+15 på natten får jag in svalka via vädringsfönstren.

Kollar matchen Frankrike-Tyskland nu. Har ingen favorit. Imorgon Finland/Huuhkajat mot Ryssland. Vi kan göra underverk även i den matchen ❤

19 reaktioner på ”Solen står högt

 1. Vilken läcker bild!
  Kollar också Frankrike-Tyskland. Paus just nu. Ser mycket fram emot Finland-Ryssland imorgon:-)

 2. Har förstått att värmen är på väg till Norden. Njut! Här hos oss börjar vi bli en aning trött på den, men lite svalare är det i alla fall denna vecka än föregående….

 3. 27 grader är egentligen lite väl varmt för mig, det räcker med strax över 20, men bättre det är vinterkyla.
  Hänger dåligt med med fotbollen, tyvärr.
  Ha det bra!

 4. Jag håller alltid på …………………………………………………………………………………… vinnaren! 🙂 Tyvärr somnade jag, var och varannan dag är jag jätte trött och klarar inte någonting förutom att sova. Idag blir jag säkert piggare på kvällen.

   1. Jag har ögonmask. Perfekt när jag tycker att ljuset stör. Och öronproppar då grannarna bredvid har tvillingar och ovanför hoppar och springer samt slänger saker när han just vill det. Även kl 11 på kvällen eller tidig morgon. Och i övriga tider springer han runt. 😵‍💫

   2. Svårt? Det är det inte. Det handlar om uppfostran. Man får inte springa inomhus. Man kan ta barnet till aktiviteter så att springa av sig. Huset jag bor i är extremt lyhört.
    En familjs 2 barn grät nätterna igenom under 2 års tid. Jag var en nervvrak och blev allergisk mot öronpropparna till slut. Det är svårt att inte vara arg. Föräldrarna blev ju minst störda de som längst bort från de gråtande barnen.

   3. Visst finns det regler man måste följa i ett våningshus. Och jag skulle också säga till om någon festade natten lång eller gjorde annat som höll mig vaken. Och av samma åsikt, barn behöver uppfostran 🙂

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.