Trees on Tuesdays, del 18

Den här bilden togs den 4 juni, så det är ytterligare grönare här på vår gård nu. Men det här är ungefär vad jag hinner med på måndagar, tisdagar och onsdagar. Jag kommer ut på gården med skräp och returpapper till tunnorna 😀 Annars är det jobb, jobb och åter jobb vid datorn.

Ja, jag vet. Jobbet tar inte slut fastän jag skulle hålla på dygnet runt. Dagligen får jag fundera vad vi ska lämna ogjort. Då en tidning växer, växer även förväntningar och krav. Något tag kommer gränsen då vi inte längre kan uppfylla allas önskningar. Eller sanningen att säga har den kommit redan. Allt det som vi får tips om att vi ska skriva om hinner vi inte med. Men vi gör minsann så gott vi kan.

På torsdag har vi ett digert paket om kommunalvalet. Personintervjuer och grafik med lokala siffror för alla kandidater från varje röstningsområde. Mycket jobb, men vi hoppas att läsarna uppskattar.

I morgon fullmäktigemöte på kvällen, före det Finland-Ryssland eftermiddagsmatch i fotbolls-EM.
Tiden rusar, halva juni har gått. En gång till den här sommaren ska jag få ha en dryg vecka ledigt, börjar nu se fram emot det 🙂

12 reaktioner på ”Trees on Tuesdays, del 18

 1. Grönskan är fortfarande vacker men det har börjat bli lite gula blad här. Det är väldigt torrt och inget regn i sikte.
  Då håller vi på Finland igen.
  Så skönt att ha lite ledighet att se framemot.
  Kramar från oss

 2. Hoppas du kan hitta på något så du inte tänker på tidningen hela ledigheten. När man är ledig ska man bara ha det skönt.
  Svante

 3. Ja, tänk. Den som jobbar måste tjäna brödfödan. Vi som pensionärer har den lagstadgade belöningen, men kämpar ändå ofta ideellt med olika stressande uppdrag.
  Man får stilla sig ibland.
  Önskar dig fina dagar och en snar semester! Kram

  1. Ibland känns det som att jag aldrig kommer att få pension.
   Åldersgränsen höjs hela tiden, summorna minskar – man måste pensionsspara… det kan jag inte göra mer då jag är nästan 60 år.
   Men jag får försöka spara pengar på bankkonto så där annars…
   Kram!

 4. Hoppas du kan pusta ut en aningen efter Midsommar. Å Finland-Ryssland är en höjdarmatch. Tar Finland en poäng där lär de gå till slutspel. Å Ryssland spelade ju uruselt mot Belgien, så Suomi har chansen. Jag håller tummarna iaf:-)

  1. Ska försöka ha tio dagar ledigt i juli. Fullständigt borta från jobbet kan jag inte vara i min ansvarsposition, men någon kort resa, en natt på hotell kanske det ska bli 🙂

 5. Fin grönska nu … och ett fint träd!
  Så härligt att du har lediga dagar att se fram emot … hoppas det fina vädret står sig. 🙂

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.