Ditt och datt från min hemstad

Vackra båtar på rad vid föreningen Klassiska Båtars brygga i Lovisaviken vid Skeppsbron.
Den nyaste restaurangen på området, uppförd med tillfälligt tillstånd denna sommar. Degeri Summer Bar and Dine. Maten verkar utsökt bra och glassportionen var också speciell men mycket god.
Inte världens vackraste restaurang med presenningar som tak och ett containerkök, men huvudsaken är att servicen funkar och maten är god. Jag har inte ätit här ännu, bara glassen tillsvidare. Dels för att det har varit en mycket het sommar, dels för att jag vill undvika platser där det är trängsel.

10 reaktioner på ”Ditt och datt från min hemstad

    1. Ja, den har såvitt jag vet tillstånd för verksamheten bara denna sommar och då ska allt man bygger upp gå fort att fixa.
      Detsamma gäller då platsen monteras ner.

  1. Gamla träbåtar är helt underbara att titta på. Precis som veteranbilar är de ju ofta ägarnas ögonstenar. Jag gillar idén med simpla ”tält” för restaurangen – Rough and ready. Det är ju ofta just sådana ställen som serverar den godaste maten.

    1. Ja, den här restaurangen slogs upp på kort tid för att det bara fanns en annan som serverade mat på området, och där var det lång kö nästan hela tiden. Bra med varierande utbud och nu då det varit fint väder så länge kommer många på hemester till Lovisa.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.