Fin höst med blå himmel och sol

Ledaren för nästa veckas tidning i huvudsak skriven. Arvoden för den gångna veckan räknade. Fakturor för tidningens del betalda.

Ute blåser det friskt. Solen lyser från en klarblå himmel och det är +8 grader. Bilderna jag visar i dag tog jag i går då jag väntade på min syster som skulle hämta mig med bil då vi hade ärenden att uträtta.

Nästan alla löv har blåst bort från träden såsom av bilderna synes.

Vad mera ska jag göra i dag? Fortsätta med pusslet, som är lite mer än halvklart. Följer Tors hemmamatch på distans eftersom jag dessvärre inte hade tid att gå till hallen och titta på den i dag. Behöver komma ikapp med de jobb som blev att släpa efter under min hektiska arbetsperiod tre veckor härförinnan. Tor leder efter 32 minuters spel med siffrorna 4–1.

Ska lägga mig tidigt i dag. Igår började jag titta på filmen ”Bohemian Rhapsody” om Queen i Sveriges TV4. Den slutade finländsk tid först nån gång efter ett på natten och att vaka är inte bra för mig har jag märkt. En gång då och då under någon helg kan det gå an och filmen var bra!

13 reaktioner på ”Fin höst med blå himmel och sol

 1. Vädret var helt fantastiskt idag – åtminstone på balkongen och i lä. 7,2 grader. Det ryktas att det var frost i natt, men då sover jag ju;-)
  Följer du inte Manhunt och Olyckan i svt1? Två riktigt bra serier med utmärkta skådespelare.

  1. Känner inte nån av de serierna faktiskt. Och ser rätt sällan på serier då det kräver att jag har koll på dagar och sändningstider.
   Kan inte se via dator här t.ex. SVT Play eller vad dom allt heter, så att jag kunde se när som helst.
   Vi har också haft frost några nätter.

 2. Fina bilder på samma fina höstväder som vi haft hela helgen..☀️🍁🍂 Filmen med Queen har jag inte sett men jag vill se den eftersom jag gillade dom..Ha en fin start på veckan nu kram..🤗

 3. Hösten är krispig. Perfekt att gå upp i höga höjder, för man kan se väldigt långt. Jag såg också ”Bohemian Rhapsody” den var bra, även om jag retade mig över att han som spelade honom, verkade så himla kort.

  1. Ja, inte var han ju helt lik Freddie Mercury fastän dom hade försökt få till det med tänderna…
   Men svårt att hitta nån som hade fallit perfekt in i rollen, kan jag tro.

   1. Han fick ju Oscar för rollen om jag inte minns helt fel. Men jag höll inte med det. Men filmen i sin helhet var ju intressant.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.