Här i mina kvarter

… ser det ut så här. Chiewitzgatan heter gatan. Det är Georg Theodor von Chiewitz och Julius Basilier som ritat vår kyrka.

Det har varit en grå och blöt, regnig dag, plus sex grader. Jag tog paus mitt på dagen för att åka till min mamma och skjutsade henne till pensionärernas träff som är varannan onsdag.

Annars har dagen gått vid datorn. Först skrev jag artikel och notiser från gårdagens fullmäktigemöte. Mötena hålls vanligtvis på onsdagskvällar och då är det inte lika bråttom att få ut texterna till tidningen, men nu ville vi förstås ha med det i morgondagens blad.

Onsdagseftermiddagar är också ”fylla hål på sidorna”-dag. Ibland behövs mer material, en och en halvsida kan vara tomma, ibland behövs bara notiser.

När tidningen är klar om några timmar kan jag pusta ut och så försöker jag som vanligt ta det lite lugnare och ha ett socialt liv mot slutet av veckan 🙂

10 reaktioner på ”Här i mina kvarter

 1. Då vet jag hur det ser ut hos dej. Trevligt med pensionärsträffar för då får vi lite social kontakt. Tyvärr har det inte kommit igång här.
  Kramar från oss

 2. Så roligt att se gatumiljön där du bor. Kyrkan ligger fint där i blickfånget.
  Ha en skön kväll när du är färdig med tidningen.
  Kram, Ingrid

 3. Så centralt du bor – underbart! Nära till allt, inklusive kyrkan;-) Vädermässigt hade vi exakt samma äckelväder som du. Då längtar man knappt ut kan jag säga. Men omtänksamt av dig att ge din mamma skjuts till pensionärsträffen.

  1. Ja, mamma kan inte längre gå så långt och taxi vet man inte när man får tag på i dag.
   Trevligt är det att bo centralt, men 200 m till torget, 100 m till kyrkan, 300 m till systembolaget och närmsta livsmedelsbutik, osv.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.