Att hinna städa gör mig glad

Något så vardagligt som att städa har gjort mig glad i dag. Jag vill att varje pryl ska ha sin plats. Det ska råda harmoni i bostaden och den ska vara tämligen lätt att städa. Nu är det inte alltid så, och jag flyttar därför på saker ibland. Ger också bort såväl pussel som böcker och annat som inser att jag inte behöver/inte har använt på ett tag. Då kan jag med gott samvete köpa något nytt som jag vill ha.

I dag har jag plockat bort pusslet som nyss blev klart och städat två bord.
Imorgon ska jag dammsuga.

Och idag köpte jag första hyacinten!

Vi har fått en möbelaffär till Lovisa. I Stemma kan man köpa allt från soffor och bord till sängar, stolar och lampor. Mattor, kuddar och olika inredningsprylar fanns också. Inte ett så jättestort urval men jag tror att kunden kan beställa sånt hen vill ha och få det rätt fort.

Vid ingången ser det ut så här. Sedan finns en större ”hall” där sängar och soffor med bord och lampor visas.

Satte igång en ny utlottning på min blogg. Vill du vinna Muminservetterna ska du följa instruktionerna på bloggens startsida genom att klicka på bilden uppe till höger.

6 reaktioner på ”Att hinna städa gör mig glad

 1. Min städhjälp var här i går så nu är det rent. Nästa vecka är det dags för advents pynt som lyser upp.
  Kul med en butik för heminredning .
  Kramar från oss

 2. Hahaha! Städa har då aldrig gjort mig glad måste jag medge. Funderar starkt på att göra som du och nu även Gerd att låta en städfirma ta hand om städningen.
  Nu är jag inte det minsta allergisk mot dammråttor, vilket jag är väldigt tacksam för. Annars skulle jag nog tillbringa större delen av mit liv på sjukhus;-)

  1. Det blir städfirma här alltid då golvbrunnen, silen i badrummet, ska rengöras. Den städar jag inte! Där går gränsen 🤣
   Men att plocka med prylar, få undan kläder och tidningar och annat – det är SÅ skönt. Och att torka bordsytor. Pyssla med grönväxter.

 3. Med en ljudbok i öronen går städningen som en dans. Så gör jag
  Det blir julstjärnor i fönstren och en ljushållare med 5 ljushållare ska pyntas. Det är en ersättning till julgranen. Tänder ett ljus varje advent och det femte ljuset på julafton. Klart…. 😀

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.