Vintriga vyer

Hinner bara med ett kort inlägg och ett par arkivbilder i dag.
Det var helg igår och alla jobbade inte, så i dag har vi extra god fart på för att få ut tidningen den 9 december.

Förresten blev jag intervjuad av radion i dag som James Bond-fan. Programmet går ut på onsdag kväll klockan 17.30–21, då flera Bond-supporters får komma till tals, Bond-musik spelas osv.

Där ligger paketjakten Österstjernan inpaketerad 🙂

Efter ett par veckor med kyla kring minus 10, minus 20 grader (nattetid), har isen lagt sig på Lovisaviken. Jag är ändå försiktig och skeptisk och går inte ut på isen innan det varit rejält kallt och länge, eller om jag ser att andra är där med till exempel bilar eller scootrar.

Ser fram emot att den nya infobyggnaden öppnas på våren 2022. Fin utsikt över Lovisaviken och mycket mer ändamålsenlig än den lilla kiosk som hittills funnits.

16 reaktioner på ”Vintriga vyer

 1. Vilken fin arbetsplats de får med utsikt över viken. Jag vill helst inte gå på isen. inte ens om det är bussar som åker runt där. Jag tycker är jätte obehagligt med isens knarrande och låtande. .

 2. Coolt med en Bond-intervju i radion. Hoppas du avrapporterar och lägga upp en länk:-)
  Nej, att gå ut på isen innan man har sett riktigt tunga maskiner som ställer i ordning en skridskobanan det gör inte jag heller. Inte att jag åker skridskor, men ändå.

 3. Vintriga vyer är vackra men ärligt talat önskar jag mig några grader mindre. Här blåser det mycket och då känns -10 grader som minst -16.
  Vad kul att du hörs snart som Bond fan 😀 Själv har jag blivit superfan av en gitarrspelare. Har aldrig tidigare varit så mycket fan, ha…ha… Synd att du inte har Mewe längre. Där finns han på min sida, naturligtvis…
  Ha en trevlig onsdag, kram!

 4. Vinter i Lovisa också. Isen skall man ha respekt för och ordentligt utrustad när man går ut. Har isfiskat i många år och då var det flytoverall isdubbar. Numera håller jag mej på land.
  Kramar från oss

 5. Vintern kom och gick och jag njöt som bara den av kylan och sol på snö. Vilken utsikt från den nya byggnaden, jättefin bild den övre!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.