Pusslet klart, varmare väder

Lite annorlunda vinkel på bilden den här gången. Pusslet blev klart igår kväll 🙂
Lyssnade hela kvällen på James Bond-programmet, hade inte ens tv:n på med hockeymatchen Finland-Slovakien. Men hade förstås koll på att Finland vann.
Ibland måste man göra olika val i livet, och jag har ett jobb som splittrar mig mycket. Därför väljer jag numera ibland att stänga av telefonerna, inte ens se på tv. Jag pusslar eller lyssnar på radio och musik.

Så fort jag hittar länken till programmet kan jag lägga ut den här på bloggen. Programmet var 3,5 timme långt (avbröts av korta nyhetsinslag), och jag var med först på slutet då Daniel Craig kom med i bilden.

De här skojiga, och av många i grannskapet uppskattade snögubbarna, har min vän Pia byggt på sin veranda. I måndags tog jag den här bilden då vi firade självständighetsdag.

Det har blivit varmare nu och tycks vara bara -8 grader. Hurraaaa!

9 reaktioner på ”Pusslet klart, varmare väder

  1. snögubbarna är häftiga. Blir det ett nytt pussel eller väntar du till efter jul. Vi har också mildare väder idag bara -1.
    Kramar från oss

  2. Snyggt jobbat med pusslet:-) Det var ett långt program om James Bond med bara nyhetsavbrott. Hoppas man spelade några låtar också, för tre och en halv timme är ganska långt för att lyssa på ett och samma program. Tycker jag då.
    Snögubbarna är hur söta som helst. Syrran din har barnasinnet i behåll:-)

    PS Max två plusgrader idag. Rena värmeböljan här alltså;-) DS.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.