Lovisa från ovan, vacker vy!

En ambassadör för min hemstad vill jag vara ❤ Som ni ser är den här bilden fotograferad från Lions Club Lovisas jultidning. Jag tror att bilden har tagits av Helge Nystedt, det framkommer inte från artikeln som hör ihop med bilden. Men i tidningen finns en annan bild som han har tagit, troligen med hjälp av drönare. En bild som visar Lovisa ytterligare ur en annan vinkel från ovan, med bland annat medborgarinstitutet i fokus.
Det är välgörenhet på hög nivå då Lions Club Lovisa gör sin tidning och samlar in annonser. De flesta skribenterna skriver artiklar gratis, för den goda sakens skull. Pengarna som klubben får in via annonser och på försäljning av tidningen delas senare ut till hjälpbehövande i nejden ❤

12 reaktioner på ”Lovisa från ovan, vacker vy!

  1. Jättefin bild! Här är Lions också väldigt aktiv. De hade tidningar förut, men inte längre. Däremot har de butiker/lokaler där de säljer olika varor. Åsså delar det ut stipendier till framgångsrika personer i alla åldrar. Men sedan pandemin brutit ut har det varit väldigt tyst om Lions faktiskt.

  2. Höll på att inte få ”rätt vinkel” på bilden! Och då har jag ju bott i elevhemmet, under taket längst nere i bilden… Kände igen huset mittemot, där bodde en sjukskötare, och jag konsulterade henne via våra öppna fönster, tvärs över gatan… Må gott!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.