Glad måndag! 07-02-2022

Nu börjar det arta sig med pusslet. Fick igår in en del av de mindre ”kakor” jag byggt på sidan om.
Så det känns som en glad måndag att fortsätta med det här i kväll.

Annars har jag jobbat sedan klockan 9 och det är alltid rivstart på veckan. Ett sextiotal mejl per dag är inte ovanligt. Då jag har skickat ut listan med redan inplanerade jobb och med idéer för kommande tidningar, börjar kommunikationen med 10–15 medarbetare. Utöver det har jag fotouppdrag och administration i dag.

På privata sidan fint att höra att mammas årskontroll efter operationen (tumör i huvudet för några år sedan) visade att inga ändringar till det sämre skett. Operationen gav henne många år till i livet ❤ Årskontroller görs för forskningens skull och kirurgerna vet nu att det inte alltid är bortkastade resurser att operera personer som är över åttio år gamla.

Glad måndag mina vänner ❤

12 reaktioner på ”Glad måndag! 07-02-2022

  1. Fina nyheter såhär i början av veckan, jobb finns, pusslet tar form men framförallt att allt va bra på din mammas kontroll. Hälsa henne ❤ å en bra vecka till dej oxå

  2. Så långt du har kommit med pusslet. Det gick verkligen fort:-) Så skönt att höra att din mamma fick MVG hos läkaren. En extra trygghet. Med helt rätt en riktigt glad måndag alltså:-)

  3. Nu kommer det att gå fort med ditt pussel. Jag tycker om att det var en liten utmaning.
    Härligt att din mamma fick ett så positivt besked. Måndagen är nästan ett minne blott och därför: Glad Tisdag, kram!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.