Glad måndag! 21-02-2022

Bilden tog jag hos min syster i lördags.

Nu har en ny arbetsvecka börjat. Full fräs men jag tycker att jag har varit rätt bra på att prioritera och delegera de senaste veckorna och då jag behöver koncentrera mig sätter jag telefonen på stör ej.

På min väder-app står det Lunta tulossa – snö på kommande. Skulle inte behövas alls om någon frågar mig, men än är inte vintern slut i Finland. Det hotades med snöyra och ganska mycket av den vita varan… dessvärre. Får väl se det positiva. Sportlov i Finland, skolbarnen kan vara ute och stoja i snön, åka skidor och pulka. Och de kan bygga snögubbar eller andra skulpturer och vara med i en lekfull ”tävling” som tidningen arrangerar.

18 reaktioner på ”Glad måndag! 21-02-2022

 1. Här ligger nog vintern kvar, med kalla nätter, o idag – 4-5 grader och allt är vitt. Här e det sportlov först nästa vecka. Vilken trevlig tävling med att fixa snöskulpturer – åtm barn brukar ha livlig fantasi och vara kreativa och påhittiga.

 2. Snöyra och nästan storm har vi här. Jag är glad att jag klarade åkturen för att handla. Min hund är glad att det finns djupa spår i snön efter bilar. Annars hade han inte kunna gå någonstans.
  Fina tulpaner och kul idé att utmana folk att bygga något av snö. Glad måndag kväll, kram!

 3. Kul tävling! Hoppas ni får många fina bidrag och deltagare!
  Mera snö får vi också denna måndagskväll. Bara att tacka och ta emot…. Det är ju trots allt februari…. ❄️

  1. Ja, vi har fått nio bidrag så här långt, det är rätt mycket för en liten lokaltidning och än återstår en månad av ”tävlingstiden”.
   Och vi får ju hela tiden mera snö så tid att bygga finns!

 4. Rolig idé och fin tulpanbild! Länge sen vi gjorde snölyktor, bra att bli påmind, de är så vackra när de lyser i mörkret. Glad onsdag!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.