Skyltsöndag, den 27 februari 2022

Det här var en ganska skojig reklam som gick på tv, speciellt under OS-sändningarna. Oomi är ett av flera el-bolag, och de här små kontakt-ansiktena levde med olika miner.

Det är alltså Skyltsöndag vi firar i dag med BP som har bloggen Konst eller konstigt och hon förvaltar denna roliga utmaning.

Ute skiner solen, vi har plus en grad och det är sista söndagen i februari månad. På tisdag är vi inne i mars månad och det går med fart undan mot våren.

Nu kan vi inte annat än hoppas och be för Ukraina och rikta humanitär hjälp dit. Det måste finnas en väg ut ur kriget 🙏

8 reaktioner på ”Skyltsöndag, den 27 februari 2022

  1. Absolut ÄLSKAR dessa eluttag! De var ju riktigt fyndiga och roliga. Å att se dom under prime time vid OS borde gett önskat effekt för elbolaget.
    Hela 6,5 grader här idag. Men återigen blåste det, så isfläckarna är kvar på p-platsen bland annat.
    Humanitär och militär hjälp till Ukraina är ett måste. Hoppas verkligen att väst hjälper Ukraina och inte bara snackar som de brukar göra…

    1. Vi tycks ha hela +5 grader i dag och snön smälter fastän det går långsamt 🙂 Gatorna är snöfria men stora högar av snö finns kvar.
      Verkar nog vara massiv hjälp på gång, åtminstone från Finland körs bums förnödenheter ner till Polen och gränsen mot Ukraina, och ukrainska medborgare hämtar hem nära och kära därifrån. Det bjuds gratis skjutsar och gratis rum att övernatta i, med Polen i spetsen, dom är otroliga där ❤

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.