Glad måndag! 28-02-2022

Jag kände på mig att det skulle komma nåt trevligt genom brevinkastet i dag. Åter en present från postcrossingföreningen. Tio vykort, förvisso några med julmotiv, men också det här trevliga somriga som Mauri Kunnas ritat.
Sol och klarblå himmel och + 5 grader gör ju att snön smälter. Sakta men säkert. Dock finns det gott om sådana här högar kvar på många håll. Den här är ungefär två meter hög.
Gatorna börjar vara snöfria, men det finns ju vattenpölar och isfläckar här och där. Till natten fryser det på, då kan vi ha minus tio grader. Det är som sagt typiskt väder för februari och mars. Och imorgon ÄR vi inne i mars månad ❤

12 reaktioner på ”Glad måndag! 28-02-2022

 1. Ett härligt sommar kort som motvikt till dina snöhögar. Har suttit i solen och det är tredje dagen vi haft så skönt väder.
  Kramar från oss

 2. Vykortet du fick gör mig också glad:-)
  Du har betydligt högre snöhögar kvar, men några enstaka med grusblandning ”inuti” såg jag på skuggsidan på parkeringen idag. Lika varmt här som hos dig, men även här fryser det på under nätterna. Det gäller att kolla noga vart man sätter fötterna.

  1. Ja, vi har mycket skrovligt underlag att gå på och ibland blanka isgator – även om det sandats dagen innan fryser ju vatten till is under natten 🙂
   Snö med sand i sig smälter minsann långsamt.

 3. Här ser det precis likadant ut. Otroliga snöhögar kantar vägar och gator. På några ställen har jag sett knäckta staket också. Glad måndag kväll, kram!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.