Ordning gör mig lugnare

När det råder kaos ute i världen har jag ännu större behov än annars att ha ordning på hemmaplan. Då tidningen började vara så gott som klar städade jag en hylla i ett skåp och efter det fick jag början på ordning på papper som jag behöver i vardagen. Pärmar finns redan i ett skåp, papper till skrivaren, Nya Östis fakturor och annat som hör ihop med det administrativa som jag sköter varje vecka. Men det skåpet är redan fullt så det behövs lite annat förvaringsutrymme också.

Allt är inte helt i ordning här ännu men jag har fått en god början.
När jag ser bilden störs jag av att två krukor inte är svarta, mörkbruna eller grå! Och att det finns en prislapp kvar på en kruka. Den ska rivas bort ögonaböj 🤣

Sov lite bättre förra natten. Rastlöst var det men jag grubblade inte på nåt. I går ville jag njuta av Mandelmanns Gård, men kriget tog även det programmet då Sveriges statsminister höll tal. Det var också viktigt, så jag nöjer med med att kolla reprisen som jag hoppas sänds på söndag, för jag kan inte se detta program via datorn.

17 reaktioner på ”Ordning gör mig lugnare

  1. Det är bra när man har ordning på saker. Ibland städar jag sedan hittar jag inte prylarna. Så fina blommor du har. Skönt att du sovit bättre.
    Kramar från oss

  2. Reagerade på lappen, men gissade att det var en namnskylt. Antog att du döper dina blommor;-)
    Sedan ser jag att du har två tomma randiga pärmar som står på den högra ”vagnen”. Bara stoppa i papper så att de fylls.

  3. ordning och reda pengar på fredag, sägs det i ordspråket. jag ör likadan . vill ochså ha var sak på sin plats. Men inte alltid lätt med större familj…

  4. Ordning och reda och rutiner skapar en trygghet och ett lugn som är viktigt och även viktigare nu. Själv dammsög jag idag och det kändes skönt det med. 😀

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.