Ledig dag, solig dag, hoppas på en bra dag

Några kvällar har jag lugnat ner med mig att lägga pussel. Det är så mycket som snurrar runt i hjärnan nu. Skulle det ”bara” vara jobbet. Men kriget kryper in under mitt skinn och igår kom tårarna igen. Viljan att hjälpa är stor överallt och det var i samband med en intervju med en familj som tagit emot trettio flyktingar här i närheten av Lovisa som jag blev starkt berörd.

På massagen, som också inkluderar healing, fick jag veta att mitt hjärta har gråtit mycket den senaste tiden. Så är det då jag är en High Sensitive Person. Suger åt mig som en svamp av allt möjligt.

I dag skiner solen, det verkar vara hela +6 grader där ute, så snön ska nog försvinna sakta men säkert 🙂 Ska träffa en väninna på eftermiddagen och kanske se Mellofinalen hos min syster ikväll. Har bara skrivit ett jobbmejl idag, ett måste då det handlade om en grej som händer i morgon. Annars ska jag vara LEDIG💪!

10 reaktioner på ”Ledig dag, solig dag, hoppas på en bra dag

 1. Jag hoppas också att du får en avkopplande kväll med din syster. Oron ligger i mig också, men jag kan inte göra så mycket, jag har skänkt pengar genom röda korset. Putins tankar vill jag inte försöka tolka, bara vara egoistisk och hoppas att han inte bryr sig om Sverige. Men irriterad på oss är han säkert eftersom vi skickat mycket vapen till Ukraina, jag är orolig.

  1. Oron är stor hos många nu. Jag har också skänkt pengar, så mycket annat kan man inte göra just nu.
   Etablerade hjälporganisationer vet hur de ska fördela pengarna.
   Kram!

 2. Hoppas verkligen att det blev en bra dag. Här fick vi också sol hela dagen och vovven och jag gick en väldigt lång promenad. Äntligen är det möjligt igen. Kram!

 3. Det är lätt att bli berörd… såg ett reportage om en mor som miste sin 6 åring i kriget och mina tårar vällde över då jag såg hennes. Så grymt, så grymt…. Om vi inte skulle bli berörda, skulle det väl vara märkligt ändå?
  hade missat att det var mello final! Den måste jag absolut ta mig en titt på! 😃

  1. När barn och åldringar lider är det värst – givetvis katastrof även att mista nära och kära i vår ålder.
   Men de mest hjälplösa är ju de riktigt gamla och de riktigt små barnen.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.