Glad måndag, 24-10-2022 och Hur galet som helst!

Väldigt skojigt att hitta sådana här motiv. I närheten av Shellmacken i Halikko, där vi hade paus på resan till Pargas i lördags, fanns ett litet affärskomplex som jag efteråt googlade och kom på att heter Design Hills. Det finns i kommunen Salo.

För att få ihop tillräckligt många steg i lördags gick jag från macken upp hit och tillbaka ner. Trist att vi hade ganska kort paus för jag hade gärna kollat Marimekko-produkterna närmare och även Mumin-grejer då vissa av dem såldes till rejält nedsatt pris.

Men man kan inte få allt här i livet 🙂 Det jag ändå fick var en kul bild från ett ”bås” utanför Design Hills och önskar er en Glad måndag med det.

Länkar till andra bloggares sajter som alltid, eller då och då, är med i Glad måndag hittar du HÄR.

Dagens utmaning hos Orsakullan är ”Jag hittade en … och jag…”. Där ska vi visst fylla i ord eller meningar. För min del kan det bli ”Jag hittade en utmaning, och jag följde den”, och då syftar jag på Hälsostegen 🙂

20 reaktioner på ”Glad måndag, 24-10-2022 och Hur galet som helst!

  1. Det har gått bra hittills – inte tagit emot att gå ut. Får ont i ryggen fortfarande, ibland, men inte lika ofta som förr.
   Dock nästan alltid mot slutet av promenaden så där får jag kämpa på. Kanske jag borde ha andra skor, eller också har jag nåt fel i korsryggen, höfterna?
   Glad måndag!

 1. Utgår ifrån att pumporna är inlämnade av olika personer, för annars var det en dyr utsmyckning. Dessutom har de varierande ”standard”. Men orange är ju en av mina favo färger så…

 2. Jag förvånas lika mycket varje höst över hur snabbt Halloween kommit dit hem. Fanns ju inte alls hemma då jag var barn.
  Häftigt hörn du hittade! 🎃

  1. Halloween har väl blivit ett fenomen här under de senaste tio åren bara? Då jag bodde i Stockholm 1998 var det redan stort där, men här i Finland har det aldrig blivit jättestort, eller i alla fall inte i Lovisa 🙂 Men, prydnader, ljus, pumpor, olika masker och dräkter finns!

 3. Härlig och rolig bild och skapelse. Jag börjar kapitulera, har länge tyckt att det firande behövde vi inte, men barnbarnen gillar spektaklet och det kanske behövs något när hösten just nu mörknar.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.