Glad måndag, del 2

Hämtade ut min andra vinst från Tors julkalender, den här gången duschkräm och en skrubbvante. Fina pipor!
Dessutom har jag glömt att notera att Tor vann sina två sista matcher före julpausen och toppar nu tabellen då värst konkurrenten från Borgå förlorade en match nyligen.

Glad blev jag också för att jag fick ett postcrossingkort från Ukraina. Maksym där tackade Finlands folk och regering för det stöd vi ger hans land i kriget. Dessutom fick jag några julkort, bland dem ett från min bloggvän Minton, tackar ❤

Ute är det nu en minusgrad. Var plus också i ett skede, så där är rätt halt, nu är jag tacksam för mina icebugs. Gäller att vara försiktig även med dem, tycker jag. Bra sandat på många ställen, men fort bildas isfläckar och snötäckta sådana kan ju verkligen ställa till det. Fick ihop 2500 steg ändå med mina ärenden på stan och har nu promenerat 80 dagar i sträck.

På torget säljer Lions Club Lovisa åter julgranar och pengarna går till välgörenhet. En gång köpte jag grankvistar av dem. Någon finns på plats här alla vardagar klockan 10–16 fram till den 23 december om inte granarna tar slut därförinnan 🙂

12 reaktioner på ”Glad måndag, del 2

 1. Två juliga inlägg till Glad måndag:-) Skoj med två vinster i Tors lotteri. Ännu roligare är ju att Tor leder serien. Hoppas succén fortsätter 2023.

   1. Det är ju jätte kul.
    Igår fick jag också en present som innehöll ett skraplott..Ska skrapa den på julafton.
    Just nu känner jag mig megarik.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.