Trees on Tuesdays, lucka 20

Det var ett tag sedan jag skrev ett inlägg i den här serien. Vintriga träd som står upprätt, och en del av ett träd som blåst ner vid Kapellparken! Jag hoppas och antar att där inte fanns bilar parkerade då det brakade ner och ännu mer hoppas jag att trädet inte råkade skada nån människa. Det var nämligen en rejäl gren/ruska som kom ner.

Julgranar, juleträd – har vi väl sett här och där. Den här fanns i sjöfartsmuseet under Lovisa Jul-dagarna.

Oj oj, ont i axlarna har jag nu efter många dagar vid datorn. Massagen har av olika orsaker blivit uppskjuten ett par gånger, men i torsdag ska jag äntligen få behandling. Regelbunden sådan är så oerhört viktigt för mig i mitt stillasittande jobb.

Promenaden i dag blev drygt 2500 steg. Bättre än ingenting 💪
Grävde fram bilen på ägarens gård i dag också. Fick hjälp av gudsonen med fastfrusna dörrar men Saaben startade inte så imorgon ska jag få starthjälp. Bilen var nog ledsen för att ingen hade kört honom på nästan två veckor.

8 reaktioner på ”Trees on Tuesdays, lucka 20

 1. Massage är bra när man jobbar vid datorn.
  Stackars bil som har blivit kall men det fixar sej.
  Du är så duktig 👏👏

  Kramar från oss

 2. Nej, det trädet hade jag inte velat få i skallen, speciellt inte med all snö också.
  Stackars bil. Din bil verkar vara lika (last-)gammal som min. Kan inte förmå mig att åka till skroten med den, då den envisas med att gå genom bilprovningen varje år. Dessutom startar den alltid, till och med när det var 16 minusgrader. Du har kanske samma känslor för din ”lånebil”. Du kan väl bjuda ”honom” på ett nytt batteri. Det har jag gjort då och då…

  1. Ja, den här har gått genom bilprovningen och rullar på bra om den körs varje dag – men nu stod den ju still nästan två veckor…
   Batteriet är rätt nytt, men vi ska se nu och följa läget. Jo, jag har vissa känslor för den här bilen ❤

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.