Trees on Tuesdays, från en måndag

Dagarna ljusnar minut för minut 🎵🎶
Den här bilden togs i går, nån gång runt 17-tiden. Drygt 3300 steg blev det, och 122:a dagen var det av promenader på raken 💪

Så det här är Trees on Tuesdays, men fotot är Trees on Mondays 🙂

Har insett och nästan accepterat nu att måndagar, tisdagar, onsdagar blir det förhandsinställda korta inlägg och ibland dröjer det då jag ska godkänna, läsa och svara på era kommentarer så här i början av veckan.

Men ni ska veta att ni förgyller mitt liv och är värdefulla vänner för mig ❤ Ni som finns i mitt verkliga liv i vardagen men också alla ni som finns ute i Blogglandia!

13 reaktioner på ”Trees on Tuesdays, från en måndag

  1. Vilken läcker bild – bortsett från isrinken/gångvägen. Kul att du hinner med dina steg varje dag och har gjort så i flera månader nu.
    Medan jag fortfarande jobbade reserverade jag alltid några timmar på kvällarna för att lägga upp ett inlägg och kommentera hos andra. Bloggade aldrig under dagarna och gjorde inga förinställda inlägg heller…

    1. Ja, det blir ganska samma rytm för att hinna med allt. Har nu insett att jag måste skriva på förhand söndag, måndag, tisdag för att ha minst ETT inlägg alla dagar. Sedan skriver jag ett till om jag hinner och orkar om kvällarna. Och så försöker jag varje dag besöka nån bloggvän, på helgerna lite fler.

  2. Vad stora dessa träd är. Ser man när man jämför med bänken. Gillar allt som bara liknar en allé. Det är säkert vackert på sommaren.
    Man får hitta sina rutiner som passar en och som fungerar.
    Ha det bättre än bra, kram!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.